Catanga s-a maritat! Vezi primele poze cu “mireasa” de 55 de ani si ce traditie n-a fost respectata

Publicat: 30/01/2014 | 16:14

Zi mare pentru Cornelia Catanga. Dupa mai bine de doua decenii de concubinaj, solista si Aurel Padureanu au spus “da” in fata ofiterului starii civile, impartasind momentul cu doar cativa apropiati.

Nu s-a aratat niciodata incantata de ideea de a fi maritata cu acte, dar iata ca rtecerea timpului a determinat-o pe Catanga sa-si schimbe parerea. Si iata cum, in cursul acestei dupa-amiezi, solista in varsta de 55 de ani si partenerul ei in varsta de 63 s-au prezentat in fata ofitrerului starii civile, unde fiecare a rostit cate un “da” raspicat.

Catanga si Aurel Padureanu au spus
Catanga si Aurel Padureanu au spus “da”, dupa 23 de ani de relatie

Imbracati ca de sarbatoare, cei doi soti au iesit zambitori din Casa de Casatorii a Sectorului 1, iar persoanele invitate sa participe la ceremonie au respectat o partea a traditiilor specifice unui astfel de eveniment. Astfel, Catanga si Aurel Padureanu au coborat scarile sub o bolta de flori, insa orezul, semn al belsugului, a lipsit cu desavarsire. Insa cei doi lautari nu prea au motive sa se planga, pe plan profesional si, implicit, financiar, asa ca probabil ca nici nu au luat in seama acest inconvenient.

Catanga si Padureanu s-au casatorit joia trecuta
Catanga si Padureanu s-au casatorit joia trecuta

Si, cum acest eveniment trebuia marcat de o petrecere ca la carte, iata ca cei doi soti vor sarbatori in stil mare, cu mancare traditionala, sampanie scumpa, muzica de calitate si peste 100 de invitati la un restaurant din centrul Capitalei.

D.E.

Citește și...