Câţi bani câştigă Darren Cahill de la Simona Halep! Este unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din lume

Publicat: 02/02/2018 | 10:22
Câţi bani câştigă Darren Cahill de la Simona Halep! Este unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din lume

Simona Halep îl plăteşte pe măsură pe Darren Cahill! Acesta este unul dintre cei mai bine plătinţi antrenori din lume. Românca şi australianul colaborează de trei ani şi jumătate, iar acest parteneriat a ajutat-o pe Halep să ajungă numărul 1 mondial. Cu toate acestea, veniturile lui nu se compară cu cele ale lui Patrick Mouratoglou sau Nick Bollettieri.

Potrivit informaţiilor oferite pentru Digi Sport de Adrian Fetecău,  Darren Cahill are aproximativ un milion de euro pe an din contractul de colaborare cu Simona Halep.  Australianul îşi rotunjeşte veniturile,  pe lângă suma obţinută de la Halep, doar din comentariile pentru ESPN. În schimb, alţi antrenori au dezvoltat adevărate business-uri în domeniu.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams câştigă 1,5 milioane de euro pe an, dar primeşte bonusuri enorme în funcţie de performanţele sportivei. El a ajutat  40 de jucători să intre în Top 100, de-a lungul timpului. Legendarul antrenor Nick Bollettieri are câştiguri anuale în valoare de 7-8 milioane de dolari.

 

Citește și...