Cauza morţii lui Carmen Borota, cosmeticiana care era iubită de o întreagă comunitate. S-a spus că nu suferea de nicio boală, dar… Ce s-a aflat acum!

Publicat: 15/02/2018 | 16:47

Moartea fulgerătoare a lui Carmen Alina Borota a şocat o ţară întreagă. Cosmeticiana din municipiul Carei s-a stins din viaţă la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar şi zeci de prieteni care au iubit-o şi care nu îşi pot reveni din şoc. S-a spus că femeia nu suferea de nicio boală, însă apropiaţii ei au făcut mărturisiri după înmormântarea acesteia.

Aceştia susţin că femeia ascundea anumite suferinţe, pe care nu le-a împărtăşit, şi că acestea i-ar fi cauzat anumite probleme cardiace. În urmă cu câteva zile, Carmen Borota s-a stins din viaţă în braţele soţului ei, după ce a suferit un infarct.

Carmen Alina Borota era iubită de mulţi şi era cea mai cunoscută cosmeticiană din municipiul Carei, judeţul Satu Mare. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum. Oamenii au depus zeci de coroane de flori şi au aprins lumânări la mormântul lui Carmen.

Citeşte şi: Carmen, condusă pe ultimul drum! Gestul emoţionant făcut în ziua înmormântării de toţi cei care au cunoscut-o

„Doamne-Dumnezeule, Carmen! Nu vreau să cred…”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace„, „Dumnezeu să o ierte” sunt trei dintre mesajele care au apărut pe pagina de Facebook a lui Carmen Borota.

Îndrăgita cosmeticiană, o vedetă în localitatea în care trăia, a lăsat în urmă un soţ îndurerat, dar şi două fiice: cea mare este studentă la medicină la Oradea şi cea mică are doar 6 anişori, nici nu poate înţelege ce s-a întâmplat cu mama ei.

 

Citește și...