Caz revoltător la Ploiești! Un bărbat și-a violat fiicele minore timp de șase luni

Autor:
Publicat: 13/02/2020 | 09:16
Caz revoltător la Ploiești! Un bărbat și-a violat fiicele minore timp de șase luni

Un nou caz șochează România și scoate la iveală amănunte cutremurătoare!  Un tată a două fete minore, din Ploiești, și-a abuzat sexual odraslele timp de șase luni. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare și are de plătit daune în valoare de 40.000 de euro. Însă, culmea, violatorul a atacat decizia în instanță.

Povestea traumatizantă a ieșit la lumină în aprilie anul trecut, când fata cea mare, de 16 ani, i s-a plans mamei de chinurile la care au fost supuse luni bune.  Ulterior, femeia a vorbit și cu cea de-a doua fiică, care, de asemenea, i-a confirmat abuzurile meschine ale tatălui. Femeia nu a stat pe gânduri și a alertat imediat poliția după cele auzite. Violurile au fost confirmate și de Serviciul de Medicină Legală.

După dovezile incriminatorii, bărbatul a fost arestat preventiv la acea dată, dar acesta a vrut să conteste  pedeapsa primită în primă fază de fond a procesului, așa că a atacat sentința în instanța superioară. Curtea de apel Ploiești a decis marti, 11 februarie ca pedeapsa pentru tatăl violator să rămână aceeași, respectiv 12 ani de închisoare cu executare.