Caz șocant în Botoșani! Și-a ucis soția, iar apoi a ars de viu

Publicat: 09/01/2019 | 20:26
Caz șocant în Botoșani! Și-a ucis soția, iar apoi a ars de viu

Un bărbat din Botoşani, care a fost condamnat pentru uciderea soţiei sale, a ars de viu în propria locuinţă, din Flămânzi.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil bărbatul dormea în momentul în care jarul a căzut dintr-o sobă improvizată. Toată casa a luat foc, iar cadavrul bărbatului fiind găsit de pompieri după stingerea incendiului. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ȘOFERUL DE 20 DE ANI ARS DE VIU ÎNTRE FIARELE CONTORSIONATE ALE MAȘINII! PRIETENA LUI, LA SPITAL ÎN STARE GRAVĂ! CUM AU GĂSIT-O MARTORII ACCIDENTULUI)

Potrivit vecinilor, bărbatul de 60 de ani, din Flămânzi, locuia singur. Acesta fusese eliberat din puşcărie la începutul anilor 2000, după ce a ispăşit nouă ani de pedeapsă, fiind condamnat pentru uciderea soţiei lui, fapt pe care însă bărbatul nu l-a recunoscut niciodată.

Un alt bărbat a fost găsit carbonizat în localitatea Vicovu de Jos, din județul Suceava

Un bărbat a fost găsit carbonizat, zilele trecute, de pompierii din Suceava care au fost soliciați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o bucătărie de vară din localitatea Vicovu de Jos. (VEZI ȘI: CINE ERA TÂNĂRUL CARE A ARS DE VIU DUPĂ CE ȘI-A FĂCUT UN SELFIE PE VAGONUL UNUI TREN DE MARFĂ)

“Un incendiu a izbucnit la o bucătărie de vară în localitatea Vicovu de Jos. La fața locului intervin pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii SVSU Bilca și Gălănești cu patru autospeciale. În interiorul bucătăriei de vară a fost găsită o victimă decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

Incendiul a distrus bucătaria de vară, pompierii suceveni lucrând, la ora transmiterii acestei știri, pentru lichidarea tuturor focarelor. O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a stabili de la ce a izbucnit incendiul.

Citește și...