Caz șocant în Timiș. Un bărbat și-a omorât soția cu toporul sub privirile copilului, apoi s-a sinucis

Publicat: 16/09/2020 | 11:43
Caz șocant în Timiș. Un bărbat și-a omorât soția cu toporul sub privirile copilului, apoi s-a sinucis

Crimă odioasă în localitatea Jimbolia, județul Timiș. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, cu toporul, chiar cu fiul lor de 14 ani în casă, apoi s-a spânzurat în curtea casei.

Din primele informații ale polițiștilor, se pare că bărbatul și-ar fi lovit soția cu toporul în cap, după o discuție aprinsă. Mama, în vârstă de 42 de ani, nu a mai avut nicio șansă, murind pe loc în urma loviturii.

Apelul la 112 a fost dat cu puțin timp înainte de miezul nopții, iar polițiștii l-au găsit două ore mai târziu pe bărbatul care și-a luat viața.

Cinci copii au rămas orfani

În urma acestei tragedii, cinci copii au rămas orfani. La momentul crimei, în casă se afla doar băiatul cel mic, de 14 ani.

Adolescentul a declarat că dormea și că nu a auzit nimic, ba mai mult, el crezuse că mama sa plecase la serviciu. Se pare că cei doi soți se certau când bărbatul se îmbata.

De asemenea, vecinii spun că poliția nu a venit la ei vreodată, însă mulți din comunitate știau despre bărbat că o bătea aproape zilnic.

„El era nebun din naştere, că eu am vorbit cu ea şi am întrebat-o: „de când e aşa agresiv cu tine?” – dintotdeauna. Deci s-a născut cu nebunii în cap. O bătea aproape zi de zi. A zis și soțul meu că de ce nu a anunțat, dar nu ai cu cine. Avea fată, ginere, băiat mare. El în mod sigur, așa cred, a închis ușa, animalul, și n-a avut acces nimeni acolo, a făcut ce-a vrut el. Că nu poți să-l consideri un om. Așa mă doare sufletul de fata asta, o fată cumsecade, și-a văzut de treaba ei”, spune o vecină.

După ce femeia de 42 de ani a murit pe loc în urma loviturii de topor, criminalul, în vârstă de 47 de ani, și-a pus capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei.

Polițiștii și procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fac verificări și încearcă să stabilească ce anume a dus la producerea tragediei.

Un bărbat din Timiș și-a ucis soția cu toporul