Crimă oribilă la Sibiu! Un tânăr de 28 de ani a fost ucis

Publicat: 11/09/2020 | 16:25

O crimă groaznică a avut loc la Sibiu, în noaptea de miercuri spre joi. Un tânăr din Șelimbăr de doar 28 de ani a murit.

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 03:00, un scandal a izbucnit pe strada Daliei din cartierul sibian Terezian. Trei tineri au început să se certe și urletele lor au fost auzite de locuitorii din zonă. În urma conflictului, Dan Santo, un tânăr de 28 de ani din Șelimbăr, a fost înjunghiat mortal. Bărbatul ucis era căsătorit și avea doi băieți.

Apelul la 112 a venit din partea unui localnic ce l-a văzut pe tânăr inert, pe șosea.

(VEZI ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR ÎN BÂRLAD! UN BĂRBAT S-A SINUCIS ÎN TIMPUL UNUI LIVE PE FACEBOOK. CUM AU REACȚIONAT OAMENII CARE AU VĂZUT IMAGINILE TRAUMATIZANTE)

Cei trei se cunoșteau

Autorul crimei și încă un tânăr care a participat la scandal se află în custodia poliției și vor fi audiați de procurori. Ancheta autorităților se află abia la început, așa că încă nu se cunoaște motivul disputei, scrie oradesibiu.ro

Agresorul are în jur de 26 de ani, iar al treilea tânăr prezent la incident este din Cisnădie. Din primele informații totul a plecat de la niște neînțelegeri mai vechi, iar cei trei se cunoșteau și nu consumaseră alcool.

Descoperă și: Fostul “cumnat” al Biancăi Drăgușanu sare în ajutorul minorei de 13 ani din Târgu-Jiu, care a fost bătută fără milă. Gestul emoționant făcut de Cobra Tate