Caz șocant în Timişoara! Un bărbat și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul al patrulea

Publicat: 09/03/2019 | 21:12
Caz șocant în Timişoara! Un bărbat și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul al patrulea

Caz șocant în Timişoara! Un bărbat și-a aruncat pe geam, de la etajul al patrulea, câinele! Pompierii au intervenit să-l dea jos din copac.

Potrivit tion.ro, se pare că bărbatul ar fi comis gestul teribil după ce a fost deranjat de animal, în timp ce dormea. Acesta a rămas într-un copac și a putut fi coborât de acolo doar de pompieri. Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, pe strada Ciobanului din Timișoara. Pompierii timișoreni au fost chemați să intervină după ce o persoană a observat câinele blocat între crengi, în copac.

Inițial au crezut că este vorba despre o glumă, însă s-au deplasat la fața locului și au reușit să coboare animalul teafăr din copac. Unul dintre martorii incidentului a fotografiat animalul și a postat ulterior imaginile pe internet.

”Instabil psihic sau om fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că l-a deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, a postat pe Facebook cel care a fotografiat animalul.

Imediat ce a fost dat jos din copac, animalul a fugit pe străzi.

 

 

Citește și...