Caz șocant la Iași. Bărbat de 73 de ani, ucis de iubita cu 40 de ani mai tânără cu ciocanul de bătut șnițele

Publicat: 22/01/2020 | 14:05
Caz șocant la Iași. Bărbat de 73 de ani, ucis de iubita cu 40 de ani mai tânără cu ciocanul de bătut șnițele

O femeie din Iași a fost arestată pentru 30 de zile într-un dosar cu detalii care i-au șocat pe anchetatori. Roxana Șrainer este acuzată de omor și tâlhărie după ce și-a ucis iubitul de 71 de ani. Cadavrul bărbatului a fost descoperit abia la șase zile de la crimă, susțin procurorii. (VEZI ȘI: FEMEIA UCISĂ LA IAȘI, IDENTIFICATĂ DUPĂ TREI ZILE. UNUL DINTRE CRIMINALI AR FI NEPOTUL SĂU, BĂNUIT ȘI DE VIOL)

Roxana Șrainer a fost internată în ultimele săptămâni la Institutul Socola, iar arestarea sa a venit după ce anchetatorii au aflat că aceasta avea discernământ când a comis fapta.

Totul ar fi pornit de la bani

Se întâmpla pe 14 decembrie 2019, atunci când femeia și iubitul său de 71 de ani au consumat băuturi alcoolice și au avut o dispută referitoare la bani. „Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut.

În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

S-a autodenunțat la șase zile după crimă

După crimă, femeia a mers la un bar, unde a băut până i s-a făcut rău și a leșinat. A fost preluată cu o ambulanță și dusă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, de unde a fost preluată şi internată la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi. (NU RATA: ”ASASINUL CU LĂNȚIȘOR” SE CĂIEȘTE ÎN CENTRUL DE DETENȚIE DE LA TICHILEȘTI)

A fost externată pe 20 decembrie, în aceeași zi cumpărând alcool și mergând acasă. Acolo, a descoperit cadavrul așa cum îl lăsase și, spre seară, după ce a terminat de băut alcoolul, a sunat la 112 și s-a autodenunțat.

Citește și...