Caz uluitor în Statele Unite. O femeie de 20 de ani, declarată decedată, s-a trezit la morgă, când era îmbălsămată

Publicat: 26/08/2020 | 12:16
Caz uluitor în Statele Unite. O femeie de 20 de ani, declarată decedată, s-a trezit la morgă, când era îmbălsămată

Caz uluitor în Michigan, Statele Unite. O femeie de 20 de ani, declarată moartă de medici, s-a trezit pe masa de la morgă, chiar înainte de a fi îmbălsămată de angajații instituției funerale. Cum s-a întâmplat totul?

Timesha Beauchamp, care suferă de paralizie cerebrală încă de la naștere a fost găsită inconștientă în locuința ei, după ce nu răspundea la ușă. Medicii care au găsit-o la fața locului au încercat să o resusciteze, însă, potrivit acestora, femeia nu a răspuns la comenzi. După o jumătate de oră de încercări, aceasta a fost declarată moartă.

Biroul examinatorului medical din Oakland a susținut că trupul neînsuflețit nu poate fi eliberat familiei fără autopsie, așa că a fost transportată la morgă. Imediat ajunsă acolo, angajatul instituției a observat că tinerei I se deschid ochii și respiră.

I s-au deschis ochii și respira

Marți după-amiază, la Spitalul Sinai-Grace din Detroit, avocatul familiei sale, Geoffrey Fieger,  a declarat în timpul unei conferințe de presă cum s-a întâmplat totul, arată theguardian.com.

„Când se pregăteau să îmbălsmeze corpul, ochii lui Timesha erau deschiși și ea respira”, a spus Fieger.

Avocatul familiei a spus că la scurt timp după ce Beauchamp a fost declarată moartă, o asistentă le-a spus paramedicilor și polițiștilor că a văzut-o pe  Beauchamp că se mișcă. De asemenea, acesta a declarat că tânăra era pe punctul de a fi îmbălsămată:

„Au fost pe punctul de a o îmbălsma, ceea ce este cel mai înspăimântător, dacă nu ar fi avut ochii deschiși …”, a declarat Fieger.

Purtătorul de cuvânt al Centrului Medical Detroit a susținut că Timesha Beauchamp a fost într-o stare critică în cursul serii de luni. O anchetă internă este în desfășurare.

Departamentul de Poliție din Southfield a notificat constatările Biroului de examinare medicală din Oakland și a unui patolog criminalistic si au decis că familia o poate prelua pe tânără.