Caz șocant în showbiz! O femeie celebră a fost găsită moartă, în camera de hotel. „Sunt speriată. Sunt foarte agresivi”

Autor:
Publicat: 20/07/2020 | 17:12
Caz șocant în showbiz! O femeie celebră a fost găsită moartă, în camera de hotel. „Sunt speriată. Sunt foarte agresivi”

Un caz bizar a cutremurat showbiz-ul din Rusia, unde una dintre cele mai cunoscute femei a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel.

Anna Ambartsumyan, o psihologă cu renume, apropiată de vedetele din Rusia, a fost găsită, de personalul unui hotel, fără suflare. Decesul subit al tinerei, în vârstă de 26 de ani, a ridicat multe semne de întrebare și i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care o cunoșteau. (CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! O INFLUENCERIȚĂ DIN RUSIA, ÎNSĂRCINATĂ CU FIUL VITREG PE CARE L-A CRESCUT DE CÂND AVEA ȘAPTE ANI. CEI DOI ÎȘI AFIȘEAZĂ FERICIREA FĂRĂ RUȘINE ÎN ONLINE)

Tânăra era o prezență constantă pe micile ecrane și avea numeroși fan. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit într-un hotel de cinci stele din Moscova. Anna a fost găsită dezbrăcată, iar în cameră alături de ea se aflau o rochie neagră și o geantă Prada.

Anna Ambartsumyan era o femeie de succes și era curtată de cei mai bogați bărbați din Rusia, care se întreceau  în cadouri extrem de scumpe, pentru a o cuceri.

Anchetă în curs de desfășurare

În urma decesului subit a fost demarată o anchetă, pentru a stabili cauzele care au dus la nefericitul eveniment. Autoritățile din Rusia încearcă să identifice persoanele care au luat contact cu această în ultimul timp și cine a intrat ultima dată în camera ei de hotel.

În urma efectuării autopsiei, medicii legişti au ajuns la concluzia că Anna Ambartsumyan murise cu opt ore înainte a de fi găsită de personalul hotelului. (VEZI ȘI: MOARTE SUSPECTĂ LA CARAȘ-SEVERIN! CUM A DESCOPERIT POLIȚIA UN BĂRBAT DE 29 DE ANI)

Potrivit Daily Star, se pare că în ultimul timp Anna primea o mulțime de amenințări din partea unor recuperatori. Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Rusia a dezvăluit că această era amenințată și că e posibil să fi avut datorii uriașe.

Anna i-a mărturisit avocatului că este foarte speriată,  dar că îi este frică să apeleze la autorități. „Sunt speriată. Sunt foarte agresivi”, i-a spus Anna Ambartsumyan avocatului.

Ancheta merge mai departe, iar oamenii legii așteaptă rezultatele raportului toxicologic, pentru că lângă femeie au fost găsite nişte pastile suspecte.