Ce a facut mama lui Gigi Becali in ziua alegerilor! Cand toata lumea era la urne, ea…

Publicat: 02/11/2014 | 09:28

Inca de la prima ora, romanii cu drept de vot au inceput sa mearga la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele. Mama lui Gigi Becali a ales, insa, sa fie prezenta la slujba de duminica, asa cum face in fiecare saptamana.

Duminica aceasta, majoritatea romanilor cu drept de vot isi indreapta primii pasi catre sectia de votare, pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani.

Mama lui Becali a impartit banane in fata bisericii
Mama lui Becali a impartit banane in fata bisericii

Mama lui Becali a fost insotita la biserica, de Marius Ianuli, zis si „Manache”, machedonul care ocupă funcţia de team-manager la echipa de fotbal Steaua.

Marius Ianuli da bani unei doamne aflate in fata bisericii
Marius Ianuli da bani unei doamne aflate in fata bisericii

Ianuli pleaca in graba
Ianuli pleaca in graba

Femeia nu a mers la vot
Femeia nu a mers la vot

Mama lui Gigi Becali nu pare, insa, prea interesata de acest aspect, preferand sa mearga la biserica, asa cum face in fiecare saptamana.

CITESTE SI

Ce facea fiica minora a lui Gigi Becali in timp ce colegele ei se pragateau de scoala! Paparazzii au dat nas in nas cu ea in bar!

Gigi Becali a ramas fara PALAT! Cine e cumparatorul SURPRIZA care vrea sa il transforme in restaurant de lux

Mama lui Gigi Becali a preferat sa mearga la Biserica si nu la vot
Mama lui Gigi Becali a preferat sa mearga la Biserica si nu la vot

Daca in urma cu cinci ani aceasta si-a votat fiul inca de la prima ora, latifundiarul din Pipera candidand atunci la presedintie, iata ca acum situatia s-a schimbat radical. Aceasta le-a marturisit apropiatilor ca nici macar nu stie daca va mai merge sau nu la vot.

Iese din inchisoare la finalul anului viitor

Zilele de munca il vor ajuta pe Gigi Becali sa iasa mai repede din inchisoare. La fiecare zi de munca, Gigi Becali va avea parte de doua zile de inchisoare reduse. A sperat insa sa mai obtina o micsorare si s-a apucat sa scrie o carte cu invataturi religioase. Ceea ce nu i-au spus inca avocatii sai este faptul ca doar o carte cu caracter stiintific scrisa pe perioada detentiei il va ajuta sa se elibereze mai repede.

A.D.

Citește și...