Ce a patit Razvan Fodor dupa concertul trupei Depeche Mode: „Nu mi-a venit sa cred! Nimic nu prevedea ce avea sa se intample”

Publicat: 16/05/2013 | 12:51
Ce a patit Razvan Fodor dupa concertul trupei Depeche Mode: „Nu mi-a venit sa cred! Nimic nu prevedea ce avea sa se intample”

Razvan Fodor a fost aseara la concertul Depeche Mode din Capitala, dar dupa ce s-a terminat a fost foarte dezamagit. Vedeta a povestit ce intamplare neasteptata a avut la iesirea de pe Arena Nationala.

Razvan Fodor este un fan inrait al trupei Depeche Mode si a fost aseara la concertul pe care l-au sustinut in Bucuresti. Dupa ce s-a terminat concertul, vedeta TV spune ca a avut parte de un soc. El povesteste ca a venit cu taxiul, iar la plecare toti taximetristii negociau cursele si puneau niste sume foarte mari.

„Am fost la concert DM aseara..ce sa zic: bestial!..Ar mai fi cateva superlative, dar nu stiu pe care sa il aleg.
I-am vazut si in 2006, sunt fan inca din anii 90, am toata discografia…ce sa mai,asteptam concertul asta de cand am auzit primul anunt ca vin in tara.

S-a terminat concertul, am plecat de acolo super incantat
insa nimic nu prevedea ce avea sa se intample dupa:
la concert am venit cu taxiul, pentru ca stiam clar ca nu am unde sa parchez si cu ocaza asta aveam si eu liber sa ma delectez cu cateva bericioaice.:) Cu acelasi mijloc de transport aveam de gand sa si plec inapoi spre casa, dar cum Romania este plina de speculanti- bisnitari, m-am trezit ca o cursa de la Arena Nationala pana in Berceni ajunge pana la un milion(nr. 100 RON !!).

Nu mi-a venit sa cred si m-am incapatanat sa nu platesc.
Am mai incercat o gramada de taxiuri si am auzit tot felul de negocieri, pentru ca nu eram singurul care imi doream un taxi. Am asistat la un film cand sase posibili clienti, printre care si eu negociam cu soferul. Mie mi-a dat raspunsul primul: 60 de ron pana in Berceni. Altuia i s-a propus pana in Otopeni 50 de ron plus aparatul..si fel de fel de alte negocieri.

Mi-am propus asadar sa nu ma las pana nu gasesc un taximetrist corect,nu ca as fi zgarcit, dar nici ultima levantica pacalita nu vreau sa fiu. Asa ca am luat-o usurel pe jos si uite cum am facut o plimbare lunga in miez de noapte pana la Mc-ul de la Dristor..Cred ca mi-am consumat mersul pe jos pana in luna august, fara exagerare!!

Acum..pe vremuri taximetria era foarte bine platita, tocmai de aceea, in ultimii ani, mie mi-a parut rau de cei care practica meseria asta: program lung, bani putini. Ce s-a intamplat aseara mie insa mi-a umplut paharul: dupa ce ca am vazut de mai multe ori masini neingrijite si soferi care conduc prost, sa mai si stricati oamenilor o seara care se promitea minunata. Sincer, nu meritati nici macar 1,39 Ron pe kilometru!!… Cel putin unii dintre voi.. Pentru ca am gasit aseara un pusti care m-a luat de la Dristor desi distanta pana acasa era extrem de scurta. Cu toate astea, a acceptat:plimbarea a facut 7 lei si i-am lasat 20..pentru ca i-a meritat!”, a scris Razvan Fodor pe Facebook.

Ionut Chiperi