Ce a postat ANDREEA RAICU pe Facebook, la câteva ore după ce TUDOR CHIRILĂ a luat foc în direct când i-a auzit numele

Publicat: 23/09/2017 | 19:00

Tudor Chirilă a avut o ieşire nervoasă în cadrul matinalului de la Digi FM, din cauza unor glume la adresa lui pe care le-a considerat nepotrivite. Cântăreţul le-a reproşat realizatorilor că îşi doresc circ, deşi el a fost invitat să vorbească despre muzică, şi i-a forţat să încheie emisiunea mai devreme.

Una dintre glume, însă, a reuşit să-l enerveze pe artist deoarece făcea referire la viaţa lui persoanală: „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu.“

La câteva ore după tot acest scandal, Andreea a distribuit pe pagina sa de Facebook o ştire cu mesajul:”Love is in the air”.

Poate una dintre cele mai frumoase relaţii din showbizul românesc a fost cea a lui Tudor Chirilă cu Andreea Raicu. Deşi se ştiau de mai mult timp, cei doi s-au cuplat dupăun concert Voltaj în 2006. Relaţia lor a fost una adolescentină, cu certuri şi pupături în public, cu peripeţii şi multe momente frumoase.

După doi ani de relaţie, Tudor a postat pe blogul său simplu şi sec: “Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”. Şi Andreea la rândul ei a trebuit să declare că au ales să se despartă, însă nu a dat prea multe detalii, întrucât niciodată nu a vorbit prea mult despre viaţa sa personală. După o altă scurtă perioadă de câteva luni de relaţie, între 2010 şi 2011, cei doi au anunţat că de această dată relaţia s-a sfârşit de tot.