Ce a postat Bianca pe Facebook dupa dezvaluirile lui Adi Cristea! Vezi cum l-a jignit pe „Print”

Publicat: 17/02/2014 | 22:20

La cateva zeci de minute dupa dezvalurile de senzatie ale lui Adrian Cristea in legatura cu presupusa lor relatie, Bianca Dragusanu a rabufnit, postand un mesaj de razboi pe Facebook.

Deranjata de faptul ca fostul ei iubit a dat cam tot din casa, facand publice cateva fotografii realizate in timpul escapadei de la Paris si, totodata, facand mai multe dezvaluiri din relatia lor, Bianca a luat foc.

Adi si Bianca, in vremurile bune
Adi si Bianca, in vremurile bune

Luni seara, roscata a postat un comentariu taios pe Facebook, prin care l-a jignit pe Adi Cristea, facandu-l „ingust la minte”. „Problema cu oamenii ingusti la minte este ca gura lor este tot timpul deschisa„, a scris fosta asistenta TV pe respectiva retea de socializare.

„Printul” si Bianca, in timpul escapadei de la Paris

Fanii au sesizat imediat cine este destinatarul mesajului. „Asta simt ca e cu dedicatie!„, „Iti dai seama cat de disperat este ca te-a pierdut definitiv si cat de neputincios se simte daca s-a dus la TV?„, „Capul sus si invata din greseli, prostul de Cristea nu te merita, lupta pentru Victor” – sunt cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.
_____

CITITI SI:

Adi Cristea a expus-o pe Bianca! Cu ce SMS a venit in direct la TV, spunand ca este de la roscata: „L-am primit in ziua cununiei”

Cu toate ca era la Paris, se imbraca precum femeile talibanilor! Primele poze cu Bianca si Adi Cristea in „orasul indragostitilor”
_____

Bianca si-a continuat „razboiul” cu Cristea si pe celalat cont al ei de Facebook, cel personal. „Daca oamenii nu pot avea ceva, incearca sa distruga acel lucru„, a scris roscata, cu trimitere evidenta la Adi Cristea si la aparitia lui televizata de luni dupa-amiaza.

„Un barbat de 30 de ani fara cariera”

La cateva minute dupa declaratiile lui Adi Cristea, Bianca Dragusanu l-a desfiintat pe „Print”, in exclusivitate pentru CANCAN.RO. „Adrian a aparut acum la televizor si a aberat despre mine, a spus numai minciuni, in contextul in care eu mi-am asumat absolut tot ceea ce are legatura cu el. In prezent este un barbat de 30 de ani care nu are cariera, nu are casa lui, este un barbat iresponsabil, un tata iresponsabil si care nu are nici macar demnitatea sa taca si sa respecte ceea ce am simtit eu pentru el„, ne-a declarat Bianca.

J.D
 

Citește și...