Ce au descoperit procurorii în cazul învățătoarei din Bihor care a murit după ce a mâncat o conservă de ton

Publicat: 11/10/2018 | 16:25
Ce au descoperit procurorii în cazul învățătoarei din Bihor care a murit după ce a mâncat o conservă de ton

Este anchetă de amploare în cazul învățătoarei din Bihor care a murit după ce a mâncat o conservă de ton. Iar procurorii au descoperit că este vorba despre o intoxicare cu o substanță chimică.

„Se efectuează într-adevăr cercetări într-un dosar de moarte suspectă. Există mai multe informaţii care sunt verificate. Primele indicii relevă că e vorba de o intoxicare cu o substanţă chimică, o soluţie de deratizare. Aşteptăm rezultatele analizelor toxicologice, o procedură mai de durată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, citat de adevarul.ro.

Alina Știube avea doar 49 de ani

Comunitatea din Tinca este şocată, după ce s-a aflat că directoarea adjunctă a Liceului Teoretic Nicolae Jiga din localitate, învăţătoarea Alina Ştiube, a murit, marţi, la doar 49 de ani. Femeia era internată în spital, după ce a acuzat diverse stări de rău, la fel ca soţul ei. (CITEȘTE ȘI: O ÎNVĂȚĂTOARE DIN BIHOR A MURIT DUPĂ CE A MÂNCAT O CONSERVĂ DE TON! ALINA ȘTIUBE A ACUZAT STĂRI DE RĂU, LA FEL CA SOȚUL EI, CARE ESTE ÎN STARE GRAVĂ)

Vineri s-a dus la spital, pentru că se simţea rău. Duminică au lăsat-o acasă, luni m-a anunţat că nu va veni la şcoală, că nu se simte bine. N-am mai ştiut nimic de ea până azi, când am aflat că a murit„, a declarat BIHOREANULUI directoarea liceului, Florica Martin.

Cei doi soţi au ajuns iniţial la Spitalul Judeţean, cu greţuri şi vărsături, iar de acolo au fost transferaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal, unde ambii au fost internaţi. Din câte se pare, bărbatul este la rândul său în stare gravă.

Cu referire la pacienta Ş.A., decedată în cursul zilei de astăzi, 09.10.2018, în unitatea ATI, transferată de la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea, comunicăm faptul că în acest moment nu pot fi individualizate, din punct de vedere medical, circumstanţele concrete şi cauzele decesului pacientei. Urmează ca, de îndată ce va fi finalizat raportul de autopsie să revenim cu informaţiile de interes public pe care le deţinem în legatură cu situaţia dată„, se arată într-un comunicat transmis marți de Spitalul Municipal.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020