Ce au facut trei tineri din Suceava cu banii pe care i-au furat dintr-o locuinta! Si-au cumparat o masina si…

Publicat: 04/01/2015 | 13:43
Ce au facut trei tineri din Suceava cu banii pe care i-au furat dintr-o locuinta! Si-au cumparat o masina si…

Trei tineri din judeţul Suceava sunt cercetaţi pentru furt, doi dintre ei fiind arestaţi preventiv, după ce ar fi furat 250.000 de lei dintr-o locuinţă, ei ascunzând o parte din bani în pădure, iar cu restul cumpărând o maşină.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în 28 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 62 de ani din municipiul Suceava că în perioada 23-28 octombrie din locuinţa sa din comuna Dărmăneşti, care nu este locuită, au fost furaţi bani, diferite scule şi aparate medicale, informeaza Mediafax.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, prin forţarea sistemului de închidere de la uşa bucătăriei de vară, persoane necunoscute au furat cinci butelii, un flex şi o bormaşină. De asemenea, geamul de la uşa de acces de la casă a fost găsit spart, iar din interior au fost furaţi bani, bijuterii din aur şi argint, îmbrăcăminte şi alte bunuri.

Oamenii legii au făcut şi trei percheziţii domiciliare în localităţile Dărmăneşti şi Pătrăuţi, fiind identificaţi suspecţii furtului – un tânăr de 18 ani, din comuna Dărmăneşti şi doi de 19 ani, din comuna Pătrăuţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Badale, a declarat că tinerii au furat suma de 250.000 de lei.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de 25 decembrie cei trei au intrat în locuinţa nelocuită şi au furat bani, valută, bijuterii din aur şi diferite bunuri de uz casnic. Ulterior, cu o parte din banii furaţi, tânărul de 18 ani din comuna Dărmăneşti şi-a cumpărat un autoturism, care a fost indisponibilizat de poliţişti pentru recuperarea prejudiciului.

De asemenea, pe un teren împădurit de lângă locuinţa acestuia poliţiştii au găsit ascunşi bani – lei şi valută -, precum şi mai multe bijuterii, iar în locuinţă, bunuri provenite din furt care au fost restituite proprietarului.

Cei trei tineri au fost reţinuţi, iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a tânărului de 18 ani din comuna Dărmăneşti şi a unuia din comuna Pătrăuţi, iar faţă de cel de-al treilea suspect a fost dispusă continuarea cercetărilor în stare de libertate.

G.C.