Ce au putut sa le faca Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu unor concurente. CUm le-au umilit in direct!

Publicat: 22/09/2014 | 22:16

Au intrat de buna voie in “iad”, dar nu se asteptau ca va fi chiar atat de rau. Dupa o proba de gatit solicitanta, cateva concurente s-au trezit in fata unei situatii cel putin ciudate. Chef Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu le-au pus sa faca menajul.

Au crezut ca intra intr-un concurs de gatit si erau pregatite sa dea tot ce au ele mai bun pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, dar au avut parte de o surpriza de zile mari. Dupa ce au terminat proba culinara, mai multe doamne si domnisoare s-au trezit intr-o situatie la care nu s-ar fi asteptat nimeni.

Concurentele au facut paturile colegilor lor de emisiune
Concurentele au facut paturile colegilor lor de emisiune

CITESTE SI

Mananca impreuna, stau impreuna, dorm impreuna, dar mai fac si altceva impreuna! Ce se intampla intre chef Florin si sotia sa!

Chef Catalin Scarlatescu a avut o surpriza DE PROPORTII in momentul in care a vazut meniul unei pensiuni! Cum era scris ketchup

Pentru ca au pierdut confruntarea cu baietii, cei trei chefi le-au obligat sa le faca acestora menajul. Asa se face ca, in ciuda faptului ca erau extrem de obosite, acestea au fost fortate sa le care bagajele colegilor de emisiune, sa le despacheteze lucrurile si sa le pregateasca paturile. Si, pentru catacamul sa fie complet, a doua zi au trebuit sa prepare si micul-dejun.

In timp ce doamnele se agitau de zor, baietii isi vedeau de petrecere
In timp ce doamnele se agitau de zor, baietii isi vedeau de petrecere

Baietii si-au facut de cap

In timp ce femeile carau de zor la bagaje sau aranjau paturile, baietii se simteau mai bine ca oricand. Acestia au fost asteptati in casa de trei maseuze, care i-au rasfatat, dar si de platouri pline cu delicatese si cateva sticle de sampanie.

A.D.
 

Citește și...