Ce au surprins camerele cu infraroşu în miez de noapte, la Exatlon! Anda Adam şi Andrei Stoica au unit saltelele şi… „Se vede foarte clar!”

Publicat: 17/01/2018 | 15:36

Anda Adam face faţă cu brio în cadrul show-ului Exatlon, alături de alte nouă vedete. Deşi vedeta a clacat la un moment dat şi a început să plângă, Andrei Stoica a fost cel care a consolat-o şi i-a oferit umărul. Acele imagini au stârnit controverse în rândul fanilor, care susţin că între cei doi s-ar lega o relaţie mai “specială“.

Se vede foarte clar şi în emisiunea de aseară că au dormit împreună, cu paturile lipite…secvenţa când apare un gândac şi dormeau în baracă”, susţin fanii emisiunii.

Sorin nu a fost deloc deranjat, dimpotrivă, a mărturisit că e extrem de mândru de ea şi o susţine până la finalul competiţiei. ”Ştiam ca e ambitioasa stiam ca o sa faca fata dar nu asteptam asa bine acum am vazut cat de greu e show-ul. Si chiar sunt mandru de ea m-a impresionat maxim sper sa ramana asa”, a declarat Sorin, soţul Andei Adam.

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va întra în posesia premiului de 100.000 de Euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...