Ce carti citeste blonda de la Cotroceni

Publicat: 16/07/2007 | 00:00
Ce carti citeste blonda de la Cotroceni

CAPTIVATA. Elena Udrea a uitat de sot si de prietena ei, dedicandu-se romanului lui Pascal Bruckner COLECTIE. Dorin Cocos i-a carat punga de carti sotiei lui. Afaceristul s-a bucurat de lectura catorva pagini din romanul „Onoare pentru hoti” INFORMATA. Udrea se pune la punct cu ultimele aparitii editoriale Lectura. Elena Udrea si-a cumparat, de la o toneta de langa plaja un brat, de carti, dintre toate citind-o cu nesat pe „Copilul divin” al lui Pascal Bruckner Adrian Artene Elena Udrea infirma prejudecatile despre blonde, dovedind ca are apetit pentru lectura. Paparazzii CANCAN au fotografiat-o, sambata dupa-amiaza, pe blonda lui Traian Basescu, aflata la plaja si afundata in lectura. Cu toate ca era impreuna, cu sotul ei, Dorin Cocos, si cu o buna prietena care rasfoise in graba „Zodiacul chinezesc” si cu care ar fi avut, prin urmare, subiect de discutie, Elena a lasat totul deoparte si, intinsa la soare pe sezlong, n-a mai ridicat ochii din paginile unei roman scris de cunoscutul Pascal Bruckner, si anume „Copilul divin”. Cumparase cartea inainte sa ajunga pe plaja. De fapt, nu doar aceasta carte, ci un brat de carti! Despre romanul „Copilul divin”, criticii cred ca nu este cel mai bun al lui Bruckner. Elena, insa, pare decisa sa nu tina cont de parerea criticilor, pentru ca ea are parerea ei. Astfel, blonda de la Cotroceni a citit aproape doua ore fara ca nimic sa nu-i distraga atentia.

Cum se termina cartea?

In acest timp, Dorin Cocos a cautat si el sa-si alunge plictiseala. Mai intai, a scos o carte din sacosa, „Onoare printre hoti” de Jeffrey Archer, dar, pentru ca n-a avut rabdare s-o citeasca, a inchis-o si s-a intins si el pe sezlong la soare. Sotii Cocos au plecat de pe plaja in jurul orei 18.00. Elena n-a avut, insa, timp suficient sa termine cartea, asa ca i-am putea povesti noi finalul: (…) in momentul venirii pe lume, atunci cand apropiatii se pregatesc sa le sarbatoreasca nasterea, Louis si Celine (n.n. – personajele acestui roman) refuza sa se nasca (…)!

AGLOMERATIE. Cei mai multi iubitori de mare sunt la Neptun, Costinesti si Mamaia Record de turisti pe litoral

Cu toate ca tarifele la hotelurile de la mare au crescut, de ieri, cu pana la 30%, turistii s-au calcat pe picioare pentru un loc la plaja sau la cazare. Peste 81.000 de persoane isi petrec vacanta, in aceste zile, pe litoralul romanesc, dintre care 5.000 sunt vizitatori straini, potrivit informatiilor raportate de companiile hoteliere Inspectoratului Politiei Judetului Constanta. Aceeasi sursa mai releva faptul ca cei mai multi turisti, 17.737, erau cazati duminica in statiunea Neptun, 15.500 de persoane erau in Costinesti, iar in Mamaia se gaseau alti 14.000. La numarul oficial raportat de autoritati se adauga si cel estimat pentru cazarea la particulari, care atinge, de regula, 10.000 de turisti. (I.P.)

Citește și...