Ce comoara a gasit Oana Zavoranu in casa mamei sale! Bruneta a crezut ca nu vede bine: diamante si smaralde!

Publicat: 21/04/2015 | 00:30
Ce comoara a gasit Oana Zavoranu in casa mamei sale! Bruneta a crezut ca nu vede bine: diamante si smaralde!

Vineri, Marioara Zavoranu s-a stins din viata, dupa trei luni de suferinta. In urma sa, mama Oanei a lasat o valoare considerabila in bani, firme si terenuri, dar si in bijuterii si haine de blana. Valoarea totala? Cateva zeci de milioane de euro.

 

In urma cu trei luni, Marioara Zavoranu a fost internata in spital, unde a fost operata pentru o infectie puternica la singurul rinichi functional. Atunci cand starea sa parea sa se imbunatateasca, sistemul imunitar al Marioarei Murarescu s-a prabusit, iar organele vitale au inceput sa cedeze pe rand. Vineri dimineata, Marioara Zavoranu s-a stins din viata la varsta de 65 de ani, iar Oana marturisea, initial, ca nu are de gand sa isi ingroape mama.

Marioara Zavoranu

Ulterior, vedeta s-a razgandit si s-a ocupat de toate funeraliile mamei sale, la care a si participat, varsand lacrimi amare. Dupa ce se va linisti, Oana va intra in posesia averii mamei sale, pcare nu este deloc de neglijat.

 

A lasat o avere impresionanta!

 

Proprietati amplasate in zone de lux, terenuri, zeci de magazine inchiriate si o firma foarte mare. Adunate, Oana a mostenit un imperiu de multe milioane de euro. Pe langa toate aceste lucruri, Marioara Zavoranu a lasat si o altfel de avere: bijuterii si haine de blana:” A fost printre primele femei din Romania care a avut bijuterii cu diamante. Ii placeau foarte mult safirele verzi, adora briliantele, aurul. Avea o colectie impresionanta si nu se sfia sa dea sume considerabile pe astfel de accesorii.

Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei
Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei

Adunate, toate se ridica la cateva sute de mii de euro, poate chiar jumatate de milion de euro. Hainele de blana au fost o alta pasiune a Marioarei Zavoranu. Avea in dressing aproape 40 de exemplare superbe, unele dintre ele chiar unicat. Originale, ce costau zeci de mii de euro”, a declarat o sursa din apropierea raposatei.

 

CITESTE SI:

Marioara Zavoranu a fost dusa la capela cimitirului sau! VEZI cine a venit la capataiul ei!

Marioara Zavoranu, 38 de ani de suferinta! Si-a pierdut si fiicele gemene si parintii in aceeasi zi

 

A fost ingropata intre cei doi soti!

 

Oana Zavoranu

 Duminica, Marioara Zavoranu a fost condusa pe ultimul drum de Oana, dar si de celelalte rude.Femeia de afaceri a fost inmormantata intre cei doi soti ai sai:Nelu Banicioiu si Nicolae Zavoranu.

 

Claudia Balan