Ce eleva talentata! Fiica lui Mircea Geoana va defila ca manechin in cadrul unui super-eveniment organizat chiar de ea!

Publicat: 29/03/2013 | 23:00
Ce eleva talentata! Fiica lui Mircea Geoana va defila ca manechin in cadrul unui super-eveniment organizat chiar de ea!

Are doar 18 ani, insa dorinta de a-i ajuta pe cei nevoiasi a impins-o pe Ana Maria, fiica lui Mircea Geoana sa se implice in organizarea unui eveniment de amploare, ce va avea loc sambata, 30 martie, la Romexpo, incepanad cu ora 19:00.

Ana Maria Geoana

Este frumoasa din cale afara, are o educatie aleasa, iar numele tatalui sau a motivat-o mereu sa fie cea mai buna in ceea ce face. Ana Maria, fiica in varsta de 18 ani a Mihaelei si a lui Mircea Geoana se poate mandru cu faptul ca este una dintre cele mai bune eleve ale Scolii Americane, dar si ca, desi este foarte tanara, reuseste sa se implice cu brio in evenimente caritabile de amploare. Sambata, 30 martie, Romexpo va gazdui a patra gala fashion-caritabila a Scolii Americane din Bucuresti, eveniment organizat chiar de fiica lui Mircea Geoana si alti colegi, printre care Michelle Ciubuc, Diana Gherasim si Anca Economu

Mircea Geana este un tata extrem de mandru de copiii sai
Mircea Geana este un tata extrem de mandru de copiii sai

. In cadrul galei, Ana Maria va defila pe scena pentru unul dintre designerii care au decis sa se implice in ajutorarea celor nevoiasi. Fondurile stranse in urma vanzarii biletelor vor fi utilizate pentru sprijinirea Asociatiei Speranta pentru Sanatate (din cadrul Spitalului Victor Babes), in beneficiul copiilor bolnavi de leucemie.Designerii participanti sunt M. Marquise, Casual Monday, Jai Dam, Quoi de Neuf, Be Tshirts, Laura Galea, Mirela Mitric, Danza Boutique, Rita Muresan, Stefan Musca, Andra Andreescu, Aer by Dana Paun, Galyna Pinzari, Patrizia Pepe, Adina Buzatu si Cosmina Englizian. Evenimentul va incepe la ora 19:00.

 

Claudia Balan

 

Citește și...