Ce face „cea mai batrana mama din Romania” dupa ce isi lasa fetita la scoala!

Publicat: 13/01/2015 | 00:49

Femeia care a devenit mama in Romania, la cea mai inaintata varsta, are grija ca fiicei sale sa nu-i lipseasca nimic, fie ca este vorba de dragoste parinteasca sau de lucruri mai...aproape de viata de zi cu zi.

In fiecare dimineata, Adriana Iliescu o insoteste pe fiica ei, in varsta de aproape zece ani la scoala, dupa care isi vede de treburile zilnice. “Cea mai batrana mama din Romania”, cum a fost supranumita Adriana Iliescu de catre presa, dupa ce a reusit sa devena mama prin fertilizare in-vitro, la varsta de 67 de ani, are un adevarat ritual dupa ce clopotelul suna pentru Eliza. De la scoala, Adriana Iliescu merge, indiferent de vreme, pana la piata aflata in apropierea institutiei de invatamant. Paparazzi Cancan.ro au intalnit-o pe “cea mai batrana mama din Romania” in drum spre piata, Adriana Iliescu deplasandu-se destul de greu din cauza varstei inaintate si a ghetii ramase, pe alocuri, pe strada.

Adriana Iliescu s-a oprit mai intai la chioscul de ziare
Adriana Iliescu s-a oprit mai intai la chioscul de ziare

A luat chiflele cu mana!

 

De moda veche, Adriana s-a oprit mai intai la toneta de difuzare a presei, unde a schimbat cateva cuvinte cu vanzatorul, cumparand un ziar. Mai departe, Adriana Iliescu a intrat intr-un supermarket din complex, unde s-a dus tinta catre raionul de panificatie.

„Cea mai batrana mama din Romania” este obisnuita sa ia painea direct cu mana

A cumparat doua chifle pentru Eliza, de cele care-i plac fetitei, dar a neglijat sa foloseasca clestele de la raft, si le-a luat pur si simplu cu mana. La fel, chiflele au ajuns in cosul murdar, fara ca doamna Iliescu sa le impacheteze in pungile speciale puse la dispozitie de magazin. Mai departe, mama Elizei a ajuns la raionul de fructe, de unde a cumparat cateva portocale, gandindu-se probabil ca aceasta este cea mai buna metoda pentru un aport de vitamina C destinata Elizei, in sezonul virozelor.

Adriana Iliescu a vizitat si raionul de fructe
Adriana Iliescu a vizitat si raionul de fructe

 

Nu a neglijat hrana spirituala

 

Adriana Iliescu si-a continuat operatiunea de umplere a cosului la raionul de branzeturi, unde a stat cateva clipe pe ganduri, nestiind ce sa aleaga.

Mama Elizei a stat o clipa pe ganduri inainte sa aleaga branza
Mama Elizei a stat o clipa pe ganduri inainte sa aleaga branza

Dupa ce s-a hotarat, a mers cativa pasi mai departe, pana in zona mezelurilor, de unde a cumparat preparate feliate si vidate, ca sa fie sigura ca nu va intampina probleme cu privire la prospetimea produsului.

Mezelurile si-au gasit apoi loc in cosul doamnei Iliescu
Mezelurile si-au gasit apoi loc in cosul doamnei Iliescu

O data asigurat necesarul de alimente pentru acea zi si probabil si pentru dimineata urmatoare, Adriana Iliescu a parasit magazinul, gandindu-se si la hrana..spirituala.

Adriana Iliescu s-a recules, dupa cumparaturi, in bisericuta de cartier
Adriana Iliescu s-a recules, dupa cumparaturi, in bisericuta de cartier

Paparazzi au fotografiat-o pe drumul sau catre bisericuta de cartier, unde Adriana Iliescu si-a gasit o clipa de ragaz pentru a se ruga pentru cel mai de pret lucru: sanatatea ei si a Elizei!

 

CITESTE SI:  Fetita Adrianei Iliescu, terorizata cu un cap de porc! Ce a facut cea mai batrana mama din Romania ca sa o linisteasca pe Eliza

 Adriana Iliescu asa cum n-ai mai vazut-o vreodata! Cum infrunta gerul si gheata “cea mai batrana mama” din Romania

 

(M.N.)