Ce face Gigi la academie! Cand era liber era toata ziua la tv, dupa ce a intrat la inchisoare se uita toata ziua la tv!

Publicat: 27/07/2014 | 16:15

Gigi Becali duce viata de nabab la Academia Gheorghe Hagi. In ficeare zi lucratoare, patronul Stelei merge opt ore in localitatea Ovidiu. In timp ce colegii lui muncesc, seful Stelei se uita la televizor si da telefoane.

De la jumatatea lunii iulie, Gigi Becali a reprimit dreptul de a iesi la munca si s-a reintors la Academia Gheorghe Hagi, acolo unde, impreuna cu alti detinuti de la Penitenciarul Poarta Alba, lucreaza opt ore pe zi. CANCAN.ro a aflat cum se desfasoara o zi din viata lui Gigi Becali la job-ul de la Ovidiu.

gigi becali

In fiecare zi, de luni pana vineri, patronul Stelei este adus la Academia Gheorghe Hagi in jurul orei 7, toti detinutii care beneficiaza de pedepse cu regim deschis de detentie fiind urcati intr-un autocar si scosi la munca. Odata ajuns la Ovidiu, cuvantul munca trebuie trecut in ghilimele in cazul lui Gigi Becali. Daca toti ceilalti detinuti isi gasesc de treaba la baza sportiva, patronul Stelei merge intr-o camera special amenajata pentru el si foarte rar iese de acolo.

Si-a luat plasma

gigi becali

Latifundiarul din Pipera a si investit pentru a avea parte de cele mai bune conditii pe prioada in care sta la academie. Astfel, acesta a cumparat mai multe plasme, iar cea cu diagonala cea mai mare a fost montata in camera sa. Toata ziua, Gigi sta la televizor, urmareste canalele de sport sau cele generaliste si se uita la serialele turcesti pe care i le aduce Lutu. In plus, seful din Ghencea vorbeste foarte mult la telefon, in special pentru a rezolva tranferurile de la Steaua.

Le da bani, mancare si tigari colegilor de detenitie

Gigi Becali nu a ezitat sa-l ajute pe Lucian Sanmartean
Gigi Becali nu a ezitat sa-l ajute pe Lucian Sanmartean

Chiar daca el nu munceste si ceilalti colegi de suferinta o fac, Becali are grija de acestia. De multe ori, seful Stelei le ofera tigari, mancare si chiar sume de bani. “Multi dintre detinutii aflati la munca spun ca datorita lui Gigi au ajuns si ei sa munceasca la academie. In plus, Gigi le ofera tigari, bani si mancare”, a dezvaluit unul dintre oamenii care lucreaza Academia Gheorghe Hagi.

Un gardian sta dupa Becali in permanenta

Solista este o mare admiratoare a lui Gigi Becali
Solista este o mare admiratoare a lui Gigi Becali

In trecut, Gigi Becali s-a plans de faptul ca desi beneficiaza de regim deschis de detentie este flancat mereu de gardieni. In urma spuselor sale, conducerea penitenciarului i-a suspendat dreptul la munca, insa omul de afaceri a depus contestatii si si-a recastigat acest drept. Chiar si asa, in toate orele in care Gigi este la academie, un gardian este intodeauna in preajama lui Becali.

CITESTE SI:

Cand va vedea acestea imagini, Gigi Becali va izbucni in plans! Cum a fost filmata sotia lui ziua in amiaza mare in Pipera!

TRAGEDIE IN PIPERA! Ce s-a intamplat aseara cu mama lui Gigi Becali, dupa ce a aflat ca nepotii sai merg la inchisoare!

Programul lui Becali la Academia Gheorghe Hagi de la Ovidiu se incheie in jurul orelor 14, atunci cand detinutii sunt urcati in autocar si sunt dusi inapoi la Poarta Alba.
 

Citește și...