Ce face mostenirea din om! Cum a ajuns sa se „gudure” iubitul pe langa Oana Zavoranu!

Publicat: 26/06/2015 | 00:09

Alex, iubitul Oanei Zavoranu, ar face orice ca sa ramana cat mai mult timp in gratiile brunetei. Tanarul merge la cumparaturi si are grija ca partenerei lui sa nu ii lipseasca nimic.

„Operatiunea” s-a intensificat de cand toata lumea a aflat ca Oana Zavoranu a mostenit averea impresionanta a mamei sale, moment in care partenerul de viata al brunetei a incercat sa-i faca toate poftele femeii.

alex zavoranu

Astfel, Alex, iubitul Oanei, nu se da in laturi de la nicio sarcina pe care i-o traseaza prietena lui. Fie ca trebuie sa sara in apararea ei in emisiunile televizate sau ca face pe PR-ul si discuta cu jurnalistii, fie ca este trimis la „munca” de jos, tanarul se dedica tuturor acestor sarcini si pune pasiune in ceea ce face.

Vanator de avere?!

Gurile rele au gasit deja o explicatie, anume ca iubitul Oanei se lupta din rasputeri ca nu cumva sa calce stramb si sa fie „dezmostenit”. Mai exact, daca pierde jocul, nu va mai avea sansa sa se bucure de milioanele de euro care au intrat in conturile actritei dupa moartea mamei sale!

alex zavoranu

 

Expeditia pentru „licoarea magica”

Toate banuielile despre activitatea concentrata a lui Alex au fost intarite de paparazzii CANCAN.ro, care l-au gasit pe iubitul brunetei la cumparaturi. Maruntel cum e, baiatul s-a luptat din rasputeri cu cel putin doua duzine de cutii din bautura racoritoare favorita a Oanei.

alex zavoranu

Mai intai, Alex si-a lasat micuta masina de oras in fata unui supermarket din Dorobanti, a platit parcarea si dupa aceea a intrat grabit in magazin. Nu avea sa stea mult, iesind incarcat cu doua plase burdusite, in care se afla pretiosul lichid fara de care fiiica Marioarei Zavoranu nu poate sa traiasca. Greutatea zecilor de cutii pline cu suc era insa destul de mare pentru tanarul maruntel, care s-a grabit la masina dorind sa scape bagajul voluminos.

CITESTE SI: 

Nimeni nu stia asta pana acum! Oana Zavoranu a dat peste o mostenire ascunsa intr-un seif ingropat!

Oana Zavoranu l-a facut praf pe un prezentator TV! „Sa ramai tu sarac si urat!”

alex zavoranu

A lasat plasele pe singura bancheta disponibila, cea din dreapta, si s-a grabit spre locuinta Oanei, ca nu cumva iubita sa il certe ca a intarziat pea mult cu „licoarea magica”. Acesta pare sa fi fost si motivul pentru care s-a dovedit destul de scump la vorba cu jurnalistii care il asteptau in fata locuintei…
 

(M.N.)