Ce i se întâmplă lui Mădălin, fost la MPFM: ”Nimeni nu-ţi garantează că…”

Publicat: 11/12/2017 | 19:57

Mădălin nu şi-a găsit partenera dorită, iar fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” este nefericit. Chiar suferă din dragoste, se pare. 

Acesta este însă extrem de admirat pe reţelele de socializare, unde de curând a postat mesaje emoţionante despre iubire.

Fostul concurent s-a transformat mult de atunci când a participat la emisiune şi surprinde cu fiecare postare a sa pe reţelele de socializare.

Cuvintele sale l-au dat de gol şi se pare că acesta ar suferi din dragoste după modul în care vede lucrurile. Mădălin s-a arătat deranjat de faptul că nu mai există iubire adevărată ca pe vremuri şi că în ziua de azi majoritatea relaţiilor sunt pe interes.

„Există iubirea, dar nu din ambele părţi. Nimeni nu îţi garantează că dacă tu iubeşti trebuie să fii şi iubit. În toate relaţiile unul iubeşte mai mult ca celălalt şi noile relaţii din ziua de azi sunt pe interes. Dar mai există şi iubire adevărată, chiar dacă rar, dar aşa ceva încă mai există”, a răspuns Mădălin unor prieteni care au comentat pe reţeaua de socializare.

Citește și...