Ce înseamnă câine în vis. Când se anunţă un pericol şi când o bucurie

Publicat: 21/09/2017 | 14:57
Ce înseamnă câine în vis. Când se anunţă un pericol şi când o bucurie

Ce înseamnă câine în vis se întreabă foarte mulţi, întrucât e un simbol care apare destul de des. E prezent atât la adulţi, cât şi la copii. 

Foarte mulţi, dacă îi întrebi ce înseamnă câine în vis, îţi vor spune că reprezintă duşmanii. Însă nu doar asta înseamnă, poate fi şi emblema prietenilor. De asemenea, în funcţie de statura câinelui şi modul cum arată sau se manifestă, câinele îţi poate da detalii foarte importante legate de suxualitate sau despre viaţa noastră amoroasă. 
 
E importantă şi culoarea pe care o are câinele. Dacă e alb, de exemplu, înseamnă că vei cunoaşte o persoană foarte plăcută în viitorul apropiat. De asemenea, câinele alb mai poate semnifica faptul că ar urma să te integrezi într-un grup nou. 
 
În schimb, dacă visezi câine negru înseamnă că unul dintre prietenii tăi îţi vor întoarce spatele sau te va trăda. Câinele negru în vis mai poate semnifica şi faptul că partenerul tău s-ar putea schimba faţă de tine în unele privinţe. De asemenea, câinele negru mai poate fi şi un semnal că în anturajul tău ai anumite persoane rele, pe care ar fi bine să le îndepărtezi. 

Ce înseamnă câine în vis. Contează cât de mare e

 
Ce înseamnă câine în vis. Mai poate apărea şi un câine mort. Acesta înseamnă că există un aspect al vieţii tale care te-a făcut fericit şi la un moment dat asupra lui ai pierdut controlul şi vrei să revină în viaţa ta. Dacă e vorba de un câine bolmav, există şanse mari ca un prieten sau cineva apropiat să treacă prin momente de cumpănă. 
 
Ce înseamnă câine în vis. Contează şi mărimea câinelui. Dacă visezi unul sau mai mulţi câini mici pe care îi ai în grijă, este posibil să ai responsabilităţi în următoarea perioadă. Ar putea apărea în viaţa ta nişte copii mici de care trebuie să ai grijă. 
 
Câinele mare în vis înseamnă că există şanse să crezi că nu poţi face faţă unor persoane care exercită putere asupra ta, dar şi frica faţă de nişte rude în vârstă. Câinele mare în vis mai poate anunţa şi situaţii periculoase prin care urma să treci şi să te ia prin suprindere. Însă, dacă respectivul câine mare din vis este al tău, lucrurile se schimbă radical, iar acest lucru înseamnă că vei avea protecţia mare în situaţiile dificile care ar urma să apară. 
Citește și...