Ce înseamnă când visezi haine. Anunţă bucurii, dar şi tristeţe

Publicat: 27/08/2017 | 11:08
Ce înseamnă când visezi haine. Anunţă bucurii, dar şi tristeţe

Se întâmplă de multe ori să visăm haine. Acest lucru are o simbolistică importantă. Iată, în mai multe situaţii, ce înseamnă când visezi haine. 

Cei care se întreabă ce înseamnă când visezi haine albe trebuie să ştie că ar urma să aibă în viaţa lor parte de bucurii, fericire şi bunătate sufletească. Un eveniment important ar urma să se petreacă. Dacă visaţi că purtaţi haine albe, înseamnă că veţi fi fericiţi. În schimb, dacă hainele albe sunt în dulap înseamnă că urmează să depăşiţi uşor un moment de criză.

De asemenea, hainele curate în vis înseamnă armonie, optimism, veselie şi atitudine pozitivă. Cei care se întreabă ce înseamnă când visezi haine murdare treuie să ştie că semnifică nefericire, descurajare şi nevaz.

Ce înseamnă când visezi haine negre

În scimb, dacă vă întrebaţi ce înseamnă când visezi haine negre trebuie să ştiţi că de obicei anunţă o teamă de pierdere  unei poziţii la serviciu sau în societate. De asemenea, hainele negre în vis pot reprezenta şi dorinţa voastră de a vă integra. Însă, dacă în general vă îmbrăcaţi în haine negre, trebuie să ştiţi că reprezintă pur şi simplu o reflectare a imaginii voastre.

Dacă în vis vă apar haine noi înseamnă că în societate aveţi parte de o imagine bună. Dacă în vis sunteţi îmbrăcaţi în haine noi înseamnă că e posibil să obţineţi o sumă de bani sau să vă îmbogăţiţi sufleteşte.

Ce înseamnă când visezi haine rupte

Dacă în vis sunt haine rupte, atunci înseamnă că starea vostră financiară se îmbunătăţeşte. Însă, dacă hainele rupte sunt şi murdare înseamnă că e posibil să aveţi mici probleme de sănătate.

Hainele ude în vis înseamnă că vă recunoaşteţi vulnerabilităţile şi sentimentele. Haine vechi în vis înseamnă amărăciune, anxietate şi că vă temeţi să nu pierdeţi curajul şi iniţiativa.

Dacă visaţi un magazin de haine înseamnă că sunteţi în căutarea unei schimbări de imagine sau că vreţi să fiţi priviţi altfel. De asemenea, acest vis mai poate însemna şi că aveţi anumite anxietăţi.

Citește și...