Ce mai face Dorin de la Valahia, la 17 ani de la destrămarea trupei 

Publicat: 09/07/2020 | 22:54

Dacă nu îți mai aduci aminte, trupa Valahia era în mare vogă la finele anilor 1990. Iată ce mai face Dorin Topală, colegul lui Mihai Trăistariu, la 17 ani de la destrămărea formației. 

Formată în anul 1998, Valahia avea inițial în componență trei membri, Costi Ioniță, Dorin Topală și Laura. În același an, după ce partea feminină a trupei alege să cânte operă, Mihai Trăistariu este cooptat în formație. 

Un an mai târzu, Costi Ioniță se dedică unei cariere solo, iar trupa Valahia devine duo-ul format din Trăistariu și Topală. La sfârșitul lui 2003, Mihai vrea să se rupă de formație și astfel Valahia ia sfârșit. 

Spre deosebire de colegii săi, odată cu destrămarea trupei, Dorin a ieșit din showbiz în totalitate. 

Ce face acum Dorin

Fostul solist s-a întors la cariera pe care o plănuise încă din adolescență. 

Dorin a absolvit Academia Navală din Constanța și a devenit marinar. Totuși, la un moment a ales să își schimbe puțin direcția profesională după ce au avut loc mai multe schimbări în viața lui. 

În prezent, fostul component Valahia lucrează la o firmă care se ocupă cu transportul naval în Portul din Constanța. Acesta a renunțat la viața pe mare după ce s-a căsătorit și a devenit tată a două fete, scrie unsitedemuzică.ro. La un moment dat, Dorin a cântat într-o trupă rock, dar plecările dese cu serviciul nu i-au mai permis să continue. 

Prietenia dintre Topală și fostul său coleg Mihai Trăistariu a continuat și după ce nu au mai cântat împreună și aceștia s-au revăzut cu mai multe ocazii. 

În 2007, Dorin a fost invitat să cânte împreună cu Mihai pe scena Festivalului de la Mamaia, în 2007. În plus, de-a lungul anilor cei doi soliști au fost prezenți împreună la numeroase emisiuni TV.