Ce nu ar face niciodată Alexandra Stan pentru a-şi menţine frumuseţea? Vezi ce produse foloseşte pentru a arăta mereu perfect

Publicat: 24/11/2012 | 11:31
Ce nu ar face niciodată Alexandra Stan pentru a-şi menţine frumuseţea? Vezi ce produse foloseşte pentru a arăta mereu perfect

Alexandra Stan este nu este doar o femeie frumoasă, ci şi o artistă apreciată pe plan internaţional pentru muzica ei.

Solista nu mai face un de mult secret din faptul că aspectul ei fizic se datorează genelor bune pe care le-a moştenit de la mama sa şi spune că sportul este pentru ea, încă, o necunoscută.

Alexandra Stan profită din plin de faptul că, deocamdată, nu trebuie să depună prea mare efort pentru a avea un trup perfect. Cântăreaţa are astfel mai mult timp pentru a se ocupa de carieră, dar şi pentru…shoppind, una dintre activităţile ei preferate.

„Mănânc orice, dar am grijă să nu exagerez. Nu am timp şi nu îmi place să fac sport, prefer să mă temperez. Sunt pofticioasă, ador să mănânc, mă îngraş uşor, dar la fel de uşor pot şi să slăbesc”, a declarat ea pentru protvmagazin.ro.

Totuşi, artista ajută Mama Natură aşa cum poate şi foloseşte produse cosmetice adecvate.

„Nu plec niciodată fără cremă de faţă. O dată pe săptămână îmi exfoliez pielea. Îmi place foarte mult să îmi fac măşti faciale de tot felul”, a mai spus Alexandra Stan.

În ceea ce priveşte operaţiile estetice, blonda mărturiseşte că s-a gândit, de câteva ori, să-şi facă o mărăire de sâni. „Mi-a trecut prin gând în ultimul timp. Încă mă mai gândesc, dar nu am luat încă o decizie. Poate, la momentul potrivit”, a mai povestit ea, precizând că nu şi-ar încălca niciodată principiile pentru a-şi menţine frumuseţea.
 

„Nu mi-aş încălca principiile morale. Nu m-aş transforma într-o altă persoană, un obiect pentru ceilalţi. Nu vreau să îmi pierd identitatea şi să transform ideea de frumuseţe într-o obsesie”, a încheiat vedeta.

Clara Văcaru

 

 

 

Citește și...