Ce nu s-a vazut la TV! Am aflat secretele din spatele camerelor, de la “Ferma vedetelor”! le-au confiscat pana si unghierele si…

Publicat: 24/03/2015 | 19:33
Ce nu s-a vazut la TV! Am aflat secretele din spatele camerelor, de la “Ferma vedetelor”! le-au confiscat pana si unghierele si…

Obisnuite sa se lafaie in lux, sa aiba lumea la piciore si sa fie adulate de fani, celebritatile au fost supuse la proba rezistentei si a nervilor, la “Ferma vedetelor”. Noi am aflat toate secretele din padure, care nu s-au difuzat pe micile ecrane.

Adio vile luxoase, SPA-uri si mall-uri, vedetele s-au exilat intr-o casa taraneasca, saracacioasa, din padure, pentru show-ul “Ferma vedetelor”, de la PRO TV. Si au indurat conditii greu de imaginat, mult mai grele chiar decat s-a vazut pe micile ecrane. CANCAN.ro a aflat cu exactitate care au fost conditiile in care VIP-urile au fost primite la acest show si ce greutati au intampinat in timpul filmarilor desfasurate 24 de ore din 24. Pentru ca, intr-adevar, singurele momente de respire pe care le-au avut au fost doar atunci cand au mers la toaleta.

Vica a inceput sa planga de durere
Vica a inceput sa planga de durere

 

Au primit tigari cu portia si au mancat din ceaun ruginit

 

Cum nu s-au nascut in hoteluri de cinci stele, cele mai multe dintre vedetele de la ‘Ferma” s-au adaptat conditiilor specific unei familii sarace, cu venituri de doar cateva sute de lei lunar. Numai ca le-a fost al dracului de greu: “Ce fite? Acolo nici nu poti face fite… A, ca mai spune cineva ca nu vrea sa spele vase sau ca nu vrea sa taie lemne. Atat, doar. In rest, am mancat din vase ciobite si din ceaun ruginit, am rezistat fara produse cosmetice si am primti tigari cu portia.

Vica i- exasperat pe concurentii de la
Vica i- exasperat pe concurentii de la „Ferma vedetelor”

Ne-au confiscat pachetele si ne-au dat cate unul marti si unul vineri, deci cate un pachet la trei zile. Fetele au mai avut voie cu cateva produse de machiaj, dar barbatilor li s-au confiscate si unghierele, si apartele de ras, tot. A fost greu si cu mancrea, aveai o cantitate limitata de alimente care sa ajunga pentru cateva zile sau pentru o saptamana, iar ciorbele erau asa, o zeama lunga, nimic prea hranitor”, a povestit unul dintre concurenti, pentru CANCAN.ro.

Oana radu a rezistat cu brio probelor de foc
Oana radu a rezistat cu brio probelor de foc

Interesant este ca participantii au fost paziti non-stop de catre o echipa de bodyguarzi care a pazit casa, din doua motive: fie ca lor sa nu le vina vreo idee si sa evadeze, fie ca nu care cumva sa fie atacati de cineva din exterior.

 

CITESTE SI:

Augustin Viziru joaca murdar la „Ferma Vedetelor”! „Poti sa imi spui ca sunt pervers, dar am folosit sansa asta!”

Batranete, haine grele! Ce s-a intamplat cu Nea’ Popica, dupa ce i s-a facut rau la “Ferma vedetelor”!

 

Perchezitionati pentru un mobil

 

Producatorii sunt atat de stricti cu participantii, incat a fost o adevarata revolutie atunci cand unul dintre ei a fost suspectat ca detine un tlefon mobil:

Stefan Stan si Vica au avut si conflicte la
Stefan Stan si Vica au avut si conflicte la „Ferma vedetelor”

“Nici chip de telefoane. La un moment dat, au organiat ceva ca sa plecam toti din casa si au inceput perchezitiile. Si au intors casa cu fundul in sus, nu alta, au umblat prin toate lucrurile, prin toate obiectele, ca sa gseasca telefonul. Si, pana la urma, nu au gasit nimic, iar noi am intampinat ingroziti toata dezordinea”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Dana Enache

Citește și...