Ce pauza!? Ce divort?! Adevarul despre relatia Giuliei cu Vlad Huidu!

Publicat: 03/06/2014 | 01:31

Au dat sfara-n tara ca s-au hotarat sa ia o pauza si, cand colo, ei se plimba bine-mersi la mall, cu gura pana la urechi. Ori Giulia si Vlad Huid au uitat subit ca erau "separati", ori pauza a luat deja sfarsit.

Ba anunta ca se despart, ba ca iau pauze, ba se impaca…nici ei nu mai stiu ce vor! Un lucru e cert: Giulia Anghelescu si Vlad Huidu sunt foarte departe de divort. Cel putin asa reiese din cateva cadre surprinse cu ei mall.

Nici gand de divort! Giulia si Vlad se inteleg de minune
Nici gand de divort! Giulia si Vlad se inteleg de minune

Extrem de binedispusi, cei doi s-au distrat pe cinste, zilele trecute. Au plecat de acasa cu pofta de film si nici ca au mai facut altceva. Cum au intrat in mall, s-au indreptat direct catre zona de cinema. Au mai luat cu ei si un prieten si pana s-a facut timpul de film, cei trei si-au facut toate poftele.

Giulia si Vlad Huidu nu dau semne de divort...nici pe departe!
Giulia si Vlad Huidu nu dau semne de divort…nici pe departe!

Si-au rezervat, mai intai, cele mai bune locuri in sala de cinematograf, dupa care s-au aprovizionat bine, atat cat sa le ajunga pentru cel putin doua ore, cat dura pelicula.

Giulia si Vlad Huidu s-au relaxat la film
Giulia si Vlad Huidu s-au relaxat la film

Inghetata i-a facut cu ochiul Giuliei si nu a mai tinut cont de nimic. Nicio silueta, nicio dieta…Si-a cumparat un cornet plin cu aromele preferate, pe care, ce-i drept, l-a impartit cu iubitul ei sot.

Giulia si Vlad Huidu s-au distrat copios la mall
Giulia si Vlad Huidu s-au distrat copios la mall

Cei doi au mancat din aceeasi inghetata
Cei doi au mancat din aceeasi inghetata

Dupa ce s-au inarmat cu de toate, cei trei au coborat la sala de cinematograf. Asadar, niciun gest sau vreo privire macar nu tradeaza o atmosfera tensionata intre cei doi. Din contra,chiar. S-au comportat mai ceva ca doi indragostiti la inceput de drum.

Cei doi au anuntat ca au nevoie de o pauza

Dupa ce in vara lui 2012 isi jurau iubire vesnica, Giulia Anghelescu si Vlad Huidu pareau au ajuns din nou intr-un moment de cotitura. In minivacanta de 1 Mai au petrecut separat pe litoral, iar asa-zisa lor despartire a fost chiar confirmata de cantareata: „Am decis ca avem nevoie de o pauza!”

CITESTE SI:

Divorteaza sau nu Giulia si Vlad Huidu? Tatal cantaretei pune punctul pe „i”: „Sunt o familie moderna si…”

Giulia Anghelescu a decis sa rupa tacerea! Divorteaza sau nu de Huidu? „Exista discutii…”

Huidu e in prag de divort! Sotia confirma: „Am decis ca avem nevoie de o pauza”! Ce s-a intamplat intre ei!

A.F.

 

Citește și...