Ce s-a intamplat pe Lacul Snagov in acest weekend! Sute de oameni au facut asta, iar totul a fost filmat

Publicat: 24/03/2014 | 16:09

Lacul Snagov a fost luat cu asalt, in acest weekend, de catre cei care abia au asteptat sa renunte la hainele groase pentru a petrece cat mai mult timp in aer liber.

Profitand de vremea frumoasa de afara, sute de oameni au iesit din case pentru a se plimba, pentru a lua o gustare in aer liber sau pentru a pescui. Lacul Snagov le-a putut oferi toate aceste oportunitati iubitorilor de primavara.

Snagov

Pe filmare se vede clar cum cei care nu au mai avut loc la terasele abia deschise pe malul lacului au optat pentru un picnic “la botul masinii”, bucurandu-se de soare si de linistea locului.

Snagov

La inceput de sezon, proprietarii teraselor inca nu au terminat de amenajat locatiile, asa ca remediaza din mers fiecare problema care apare.

Snagov

____

CITESTE SI:

A vrut sa fie naturala din cap pana-n picioare, insa nu i-a iesit! Madonna, pusa la zid de fani! Vezi care a fost motivul!

Revenire in forta a celei mai celebre blonde! Pamela Anderson s-a tuns ca un baiat si a pozat din nou GOALA: arata bestial!

_____

Cu unditele pregatite, impatimitii de pescuit nu se lasa cu una cu doua si, asezati la rand, asteapta sa scoata prada cea mare din apele lacului. Cu toate acestea, amatorii trebuie sa aiba grija deoarece in aceasta intindere de apa se gasesc si specii rare de pesti.

Snagov

Avand in vedere ca se afla la o distanta de aproximativ 25-30 de kilometri de Capitala, probabil, la finalul saptamanii trecute, cei mai multi bucuresteni au ales aceasta destinatie pentru a se relaxa.

Aflat in apropiere de Manastirea Snagov

Lacul Snagov s-a format pe cursul inferior al Ialomitei. Are o suprafata de 5,75 de kilometri patrati si o adancime maxima de 9 metri.

Snagov

Pe malurile lacului se afla localitati precum Tancabesti, Izvorani, Silistea Snagovului, Ghermanesti si Snagov. Pe o insula se afla Manastirea Snagov, ctitorita in secolul al XV-lea.

R. O.

 

Citește și...