Ce sacrificii face Lora pentru a-si construi casa! Nici nu vrea sa auda de asa ceva

Publicat: 06/01/2015 | 09:21
Ce sacrificii face Lora pentru a-si construi casa! Nici nu vrea sa auda de asa ceva

Dupa o perioada in care lucrurile pe plan personal nu au mers tocmai bine, trecand printr-un divort rasunator, iata ca la inceput de an, Lora are planuri mari.

Chiar daca in luna ianuarie, interpreta nu mai are de sustinut concerte, drept urmare ar fi trebuit sa-si planuiasca o binemeritata vacanta, iata ca lucrurile nu stau tocmai asa. Lora se va multumi doar cu cateva zile petrecute la munte si asta pentru ca si-a propus ca in aceasta perioada sa fie mai cumpatata.

Lora

Artista este hotarata sa isi construiasca un duplex, cu o curte spatioasa, in care sa se mute impreuna cu fratele si mama ei. Astfel ca, acesta este si motivul pentru care nu vrea sa mai arunce cu banii pe vacante luxoase, asa cum facea in alti ani.

Citeste si

DIVORTEAZA! Anuntul devastator facut in acesta dupa-amiaza de Lora! Cum a ajuns sa se gandesca obsesiv la despartire?

ULTIMA ORA! Lora si Dan Badea au divortat! Au venit impreuna la notar si si-au spus „ADIO” la exact doi ani de la nunta

Munceste ca sa-si intretina familia

Cum in viata nu le poti avea pe toate, artista se bucura de un an extraordinar pe plan profesional si nici prin gand nu-i trece sa faca vreo pauza. “Am doua proiecte de televizine, plus concretele. Nu am cum sa renunt si nu se pune problema ca alerg dupa bani. Eu muncesc ca sa-mi intretin familia, eu inca platesc rate pentru apartamentul mamei. In plus, si eu si ea am avut probleme de sanatate destul de serioase. Daca nu aveam banii, de unde ne tratam, de unde plateam operatiile? Fericirea mea, insa, am lasat-o deoparte. Eu nu am vazut Paris, Londra, Roma, nu am mers in nicio vacanta, nu am facut nimic pentru mine si pentru sufletul meu. Lectia asta cu iubirea de sine trebuie sa o invat”, ne-a declarat cantareata.

L.L