Ce sacrificiu suprem a făcut Meghan Markle pentru a fi aproape de Prinţul Harry! I-a promis că o ia de nevastă dacă face asta

Publicat: 17/10/2017 | 07:46

Prinţul Harry şi Meghan Markle trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună din iulie 2016, dar au recunoscut că se iubesc abia după un an. Actriţa americană este nevoită să facă naveta între Canada, acolo unde se filmează serialul care a făcut-o celebră, „Suits”, şi Londra, pentru a fi alături de iubitul ei. Acest lucru a făcut-o pe frumoasa şatenă să ia o decizie radicală.

Meghan Markle a anunţat că îşi dă demisia din echipa serialului de televiziune „Suits”. Actriţa a semnat contractul în 2011, dar a anunţat că nu o va mai interpreta pe Rachel Zane, începând de anul viitor. Şatena le-a spus producătorilor că are alte planuri. Decizia radicală luată de actriţa americană vine la doar câteva zile după ce presa britanică a speculat că prinţul Harry ar fi cerut-o de nevastă. O eventuală logodnă schimbă tot. Dacă se căsătoreşte cu Harry, Meghan Markle este nevoită să se mute la Londra, pentru a-şi putea îndeplini îndatoririle în calitate de membră a familiei regale. 

Meghan ştie că nu poate fi prinţesă şi actriţă în acelaşi timp. Este fericită să-şi sacrifice cariera pentru un viitor atât de frumos. Oricum, ea e foarte implicată în campanii caritabile, iar acum că va face parte din familia regală, va putea realiza şi mai multe lucruri”, a declarat o sursă apropiată de actriţă, pentru tabloidul britanic Daily Mail. 

Se pare că Meghan şi Harry au de gând să-şi anunţe logodna de Crăciun. El îşi doreşte foarte mult să deivnă tata, iar şatena vrea să-i facă pe plac. Un al optulea sezon din „Suits” ar fi stat în calea fericirii lor, astfel că Meghan Markle a renunţat la serialul care i-a adus faima. Cei doi îşi caută acum o casă nouă Oxfordshire , în special în sudul Cotswolds, Harry fiind îndrăgostit de această zonă rurală. 

Citește și...