Ce se intampla cand „Omul-bormasina” intalneste o „sexy bomba”? Sanii si fesele Natashei l-au lasat salivand pe Tudorel Popa!

Publicat: 07/12/2012 | 12:12

Tudorel Popa a starnit tot timpul buna dispozitie dupa participarea lui la "Romanii au talent". In ciuda povestii lui grea de viata, "Omul-bormasina" a stiut intotdeauna ca talentul lui de imitator il va aduce undeva intr-o zi.

a

Ajuns in platoul CANCAN TV, la emisiune difuzata de luni pana joi de la ora 22.00 la ACASA TV, Tudorel a demonstrat ca poate imita orice sunet auzit de el.

A facut ca un uscator de maini, ca o farfurie sparta, ca un aspirator si ca Andreea Marin in reclama la condimente. Si mai savuros a fost atunci cand a fredonat si una dintre piesele lui Gigel Frone. De departe cea mai reusita imitare a lui a venit la statia de emisie-receptie sau la spargatorul de gheata.

a

Totusi, dansul la bara al Natashei, surpriza pregatita pentru el, nu a putut sa fie imitat, Tudorel admirand cu mare pofta de la cativa metri toate miscarile erotice ale dansatoarei. „Felicitari. Milioane de felicitari. Este un talent deosebit. Nu oricine are acest talent”, a spus Tudorel.

a

Citește și...