Ce se intampla cu sufletul Madalinei Manole la cinci ani de la tragica disparitie! „Daca o lua Dumnezeu, nu o lua asa!”

Publicat: 28/09/2015 | 00:03

La cinci ani de la moartea fulgeratoare a Madalinei Manole, parintii celebrei cantarete traiesc o noua drama. Acestia sunt macinati de gandul ca sufletul Madalinei Manole n-a ajuns in ceruri!

A platit cu propria viata si a lasat in urma durere si un mister care ii macina pe cei care au iubit-o cel mai mult. Cinci ani nu le-au fost suficienti parintilor Madalinei sa se impace cu gandul ca fiica lor a ales sa-si puna capat zilelor.

 

Eugenia Manole se teme ca sufletul Madalinei nu a ajuns in rai
Eugenia Manole se teme ca sufletul Madalinei nu a ajuns in rai

 

Biserica ortodoxa ii condamna vehement pe cei isi iau viata si se mai spune ca sufletele acestora nu ajung in Rai. Eugenia Manole se roaga in fiecare zi ca sufletul fiicei sale sa fie iertat. Nu cred ca trebuie sa ma gandesc de ce a luat-o Dumnezeu. Daca o lua Dumnezeu la El, ca voia s-o ia la El, n-o lua in conditiile astea. Nu cred ca in conditiile astea o primeste Dumnezeu.

 

madalina manole

 

Stiu ce se zice despre cei care isi iau zilele. Pai,si atunci, ea… cine a primit-o? A vrut Dumnezeu? Nu a vrut Dumnezeu, a vrut cine a vrut. Cine a vrut a lucrat cu Diavolul, asta e mana de Diavol, nu de Dumnezeu. Nu poti sa-l bagi pe Dumnezeu aici” a declarat Eugenia Manole, in exclusivitate pentru Cancan.ro

 

Madalina era o femeie credincioasa

 


Madalina vorbea inainte de moartea sa de miracole si ca Dumnezeu ii este aproape. E si putin miracol, care vine de la Cel de Sus, in care eu cred, sunt convinsa ca e deasupra mea si e atent acolo, e cu ochii pe mine, cred ca e si vorba si de convingere si de credinta. Sunt un om foarte credincios si atunci cand cred in ceva cu disperare fac lucrul asta. Am foarte multe momente, intr-o zi cand… exteriorul, uitandu-ma in oglinda, nu-l gasesc extraordinar” spunea Madalina Manole cu putin timp inainte sa moara. 

 

Madalina Manole si Petru Mircea

 

Eugenia Manole spune ca se roaga in fiecare zi pentru sufletul Madalinei. „Nu exista zi in care sa ma rog, Doamne, la cata bunatate a fost in ea, la cum a fost ca un inger si sufletul pe care l-a avut, da-i iertare daca a avut vreun gand sau daca a impins-o cine a impins-o, primeste-o in Gradina, la Tine, acolo! Ca merita! Asta ma rog, s-o primeasca la El in Gradina, acolo, pentru ca merita.

 

madalina manole

 

 

Eu nu cred ca un om poate sa-si ia zilele asa, de fericire, de prea bine, nu stiu… Eu asta vreau, s-o primeasca la El, acolo, nu trebuia sa plece de pe pamant asa” a mai spus mama Madalinei. 

 

Madalina Manole

 


Mama Madalinei a ajuns sa se gandeasca pana si la alte nenorociri care ar fi putut sa i se intample fiicei sale, dar sa fie sigura ca sufletul acesteia ajunge in Rai. Daca se intampla, sa zicem intr-un accident de masina sau era bolnava de vreo boala, ziceam… Doamne, Tu mi-ai dat-o, Tu mi-o iei, era altceva, dar e infiorator cand ma gandesc…” a declarat Eugenia Manole pentru Cancan.ro.
 
 
A.L., M.N.

 

 

Citește și...