Ce se întâmplă după decesul unuia dintre cei mai cunoscuţi băieţi din viaţa de noapte a Bucureştiului, care a murit la doar 31 de ani! „Te rog să mă ierţi dacă ţi-am greşit vreodată!”

Publicat: 25/03/2017 | 15:00

Ieri, lumea bună autohtonă a suferit o pierdere enormă, după ce Denisa Nechifor a anunţat pe contul ei de Facebook că Armand Cristinoiu, unul dintre cei mai iubiţi băieţi din viaţa de noapte a Bucureştiului, s-a stins din viaţă. Mesajul vedetei i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut pe tânărul care s-a stins din viaţă la doar 31 de ani, din cauza unei ciroze. (detalii - AICI)

“Nu am mulţi prieteni. Şi încă unul dintre ei nu mai este… Băiat cu suflet frumos, glumeţ şi bun! De ce oare?! Nu ştiu… Sper să fie mai bine acolo unde eşti acum, Armand… Ai fost iubit şi apreciat, asta am văzut şi auzit toată ziua de astăzi!”, a scris Denisa Nechifor. Tânărul a ajuns de urgenţă la spital în urmă cu o săptămână. A fost transferat la o clinică din Viena, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiindcă Armand s-a stins din viaţă în spital. Trupul neînsufleţit al acestuia nu a fost încă adus în ţară, urmând ca, cel mai probabil, luni să se înceapă demersurile pentru repatriere.

Armand o iubea la nebunie pe Claudia, dorind să se căsătorească cu aceasta.
Armand o iubea la nebunie pe Claudia, dorind să se căsătorească cu aceasta.

Prieten bun cu o mulţime de vedete, Armand a lăsat în urmă şi o iubită îndurerată, Claudia Rotariu, cea cu care îşi dorea să se căsătorească. Deşi a mai avut în trecut relaţii cu modele celebre de la noi, ca Raluca Arnăutu şi Simona Iftimi, Armand Cristinoiu o considera pe Claudia drept marea lui iubire şi cea pe care şi-a dorit până în ultima clipă să o ducă în faţa altarului. Din momentul în care s-a aflat de decesul atât de subit şi tragic al acestuia, au apărut zeci de mesaje de regrete, dar şi de încurajare pentru cei care i-au fost aproape lui Armand: “Sufletul meu bun, omul meu deosebit, bunătatea mea… te rog să mă ierţi dacă ţi-am greşit vreodată… ai fost şi vei rămâne cel mai deosebit, frumos, calm, blând om din viaţa mea! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău… TE IUBESC, ARMAND!”, “Nu pot să cred… Dumnezeu să te odihnească! Mult prea tânăr… îl cunoşteam de 10 ani, un băiat finuţ, respectuos”, “Dumnezeu să te odihnească în pace!!! Prieten drag!!!”, “Nu pot să cred aşa ceva… Dumnezeu să te ierte, Armand, ai fost un om jos pălăria”.

Citește și...