Ce se intampla in aceste momente cu proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea! “Cica are inima de tata…”

Publicat: 13/12/2014 | 20:27
Ce se intampla in aceste momente cu proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea! “Cica are inima de tata…”

Neajunsurile si lipsa unui loc de munca in tara au facut-o pe Ioana Condea, o tanara din Prahova, sa plece printre straini pentru a-si castiga painea. Acolo, insa, a ajuns sa fie mutilata nu de nemti, ci tot de un roman de-al ei.

Nici nu implinise 20 de ani, ca Ioana Condea avea deja un copil, iar parintii ei ii spuneau zilnic ca trebuie sa faca ceva pentru viitorul acestuia. Tanara a ales sa plece in straianatate, la o prietena pe care o stia din liceu, Florentina Tanase.

Ioana si Florentina erau prietene bune
Ioana si Florentina erau prietene bune

Ajunsa in Germania, tanara s-a prostituat, nu se stie inca daca de bunavoie sau obligata, si nu a mai tinut legatura cu familia. In vara acestui an, Ioana a fost batuta pana aproape de moarte de sotul prietenei sale, cel care le era “peste” celor doua fete.
Povestea Ioanei s-a mediatizat, iar oameni cu sufletul mare din mai multe tari au strans bani pentru spitalizarea tinerei si pentru ca mama acesteia sa poata fi langa ea. Ioana a fost in coma intr-un spital din Germania, iar acum pare sa se simta mai bine.

Ioana isi numea copilul
Ioana isi numea copilul „comoara mea”

In tot acest timp, Robert, calaul fetei, este arestat si asteapta ca politia din Germania sa finalizeze cercetarile pentru a afla ce pedeapsa are de ispasit. Cei care au aflat de drama fetei, insa, nu stau degeaba si incearca sa faca ei dreptate asa cum pot.
Spre exemplu, o femeie care are cont pe Facebook a intrat pe contul Florentinei si a distribuit poze cu aceasta, cu fetita ei si cu Robert, pentru ca lumea sa stie ca cei doi sunt niste “criminali”, cum sustine internauta.

Poza lui Robert a fost distribuita pentru ca acesta sa nu mai insele si alte femei
Poza lui Robert a fost distribuita pentru ca acesta sa nu mai insele si alte femei

Despre o imagine in care Robert apare alaturi de fetita pe care o are cu Florentina utilizatoarea scrie “Distribuiti non stop acest excroc!”, “Cica inima de tata”. Astfel, mai multi oameni au aflat cum si de ce fel de oameni ar trebui sa se fereascain comunitatile de romani de afara.

Ioana Condea

Aceste distribuiri au strans multe comentarii, semn ca “societatea internautilor” nu a ramas surda la apelul femeii care “l-a dat in urmarire” pe Robert. Pedeapsa mai crunta nici nu exista pentru un astfel de om, spun utilizatorii. Ori ce poate fi mai trist pentru un om decat sa fie pus la zid de oamenii printre care a trait o viata intreaga?

Ioana Condea

CITESTE SI:

INFIORATOR! S-a aflat diagnosticul Ioanei Condea! Pe fisa medicala apare scris negru pe alb: „INFARCT”

MARTURII INCREDIBILE! Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania! Robert i-a ruinat viata si unei alte romance

Ioana Condea

Ultimul mesaj de pe Facebook

In tara, ca orice fata de varsta ei, si Ioana avea conturi pe diferite retele de socializare. Unul din mesajele postate inainte sa plece in Germania, la Florentina Tanase, prietena ei din liceu, avea sa fie printre ultimele randuri din viata ei… viata ei dinainte de tragedie.

Tanara ar fi vrut sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeasca
Tanara ar fi vrut sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeasca

„Barbatii adevarati raman fideli si dedicati unei singure femei!”, a scris Ioana la sfarsitul lunii februarie, cu putin inainte sa plece in Germania.

R.O.

Citește și...