Ce se intampla in aceste momente cu sora lui Sergiu Nicolaescu! A ramas singura si fara ajutor!

Publicat: 18/07/2014 | 12:25
Ce se intampla in aceste momente cu sora lui Sergiu Nicolaescu! A ramas singura si fara ajutor!

Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu trece printr-o perioada foarte grea. Femeia care o ajuta la curatenie si ii facea mancare a plecat cu Dana Nicolaescu la mare, iar ea a ramas de izbeliste. Nu mai are nici cine sa-i cumpere o sticla cu apa.

Sora si vaduva lui Sergiu Nicolaescu nu par sa se inteleaga sub nici o forma, nici macar acum, la un an si jumatate de la moartea marelui artist. Cele doua se judeca pe averea lui Sergiu Nicolaescu, iar urmatorul termen in proces va avea loc abia in luna septembrie. Pana atunci, Iolanda Nicolaescu este nevoita sa se descurce doar cu banii din penise, adica 630 de lei. Aceasta avea o femeie care o ajuta cu treburile prin casa, curatenie si mancare, aceeasi care lucreaza si pentru cumnata sa.

iolanda nicolaescu

De curand insa, Iolanda Nicolaescu s-a trezit singura si fara nici un ajutor. „Am ceva probleme, trebuie sa-mi caut o femeie care sa ma ajute. Doamna care o avea nu mai poate venit o perioada, asta e”, a declarat Iolanda Nicolaescu pentru CANCAN.ro. Si cum Dana Nicolaescu s-a mutat la vila din 2 mai de ceva vreme, a luat-o cu ea si pe doamna care o ajuta, iar Iolanda a ramas singura.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor


Vaduva maestrului renoveaza vila de la mare

Inca de la inceputul acestei luni, Dana Nicolaescu a plecat din Bucuresti si s-a mutat, pentru o perioada, la vila din 2 Mai.

Vila este flancata de un gard viu, inalt, pentru a tine la distanta curiosii
Vila este flancata de un gard viu, inalt, pentru a tine la distanta curiosii

Se pare ca aceasta avea nevoie urgenta de cateva reparatii, iar Dana a hotarat sa mearga acolo pentru a supraveghea indeaproape muncitorii.

Masina Danei Nicolaescu este parcata in curtea casei
Masina Danei Nicolaescu este parcata in curtea casei

„Este foarte bine ca face asta, dar nu era sa o lase sa se darame”, ne-a mai spus sora lui Sergiu Nicolaescu.

CITESTE SI

Sora lui Sergiu Nicolaescu nu renunta la lupta cu vaduva regizorului! Afla ce au decis judecatorii

Vizita-fulger la mormantul maestrului Sergiu Nicolaescu! Vaduva Dana a venit sa-i aprinda o lumanare, in secret!

Cripta uitarii! Am aflat ce s-a intamplat cu controversata cenusa a lui Sergiu Nicolaescu! Ramasitele regizorului au fost…

Iolanda contesta testamentul lui Sergiu Nicolaescu

Cu doar cateva luni inainte de a se prapadi, Sergiu Nicolaescu si-a facut testamentul, act prin care ii lasa sotiei sale toata averea. Iolanda crede ca actul nu este veridic, intrucat ea si Sergiu au avut o relatie foarte apropiata, iar acesta nu ar fi lasat-o de izbeliste.

sergiu nicolaescu

Tocmai de aceea, femeia a contestat in instanta testamentul, iar acum asteapta sa vada ce vor decide magistratii.

iolanda nicolaescu

Daca va avea castig de cauza iar Dana Nicolaescu va fi obligata sa imparta averea cu ea, Iolanda are de gand sa doneze unui camin de batrani partea care i se cuvine.

F. Coman

Citește și...