Ce se intampla in Rusia atunci cand incerci sa il calmezi pe betivul care incurca circulatia! Faza cu final neasteptat

Publicat: 07/11/2014 | 13:47
Ce se intampla in Rusia atunci cand incerci sa il calmezi pe betivul care incurca circulatia! Faza cu final neasteptat

Se intamplat foarte des ca pesoanele sub influenta alcoolului sa incurce circulatia si sa ii scoata din minti pe soferi. Astfel de evenimente se lasa de multe ori cu batai crunte.

Un om al strazii a gasit cel mai original mod de a iesi in evidenta, dupa ce a consumat foarte mult alcool. Chiar daca abia se mai tinea pe picioare, barbatul s-a bagat sa dirijeze traficul si sa ii incurce pe toti soferii care i-au iesit in cale. A oprit cateva masini pana cand a ajuns in fata unui sofer care nu a mai suportat tot circul.

scandal

Cativa oameni au filmat incidentul de pe marginea drumului, insa niciunul nu a intervenit sa-l opreasca. Infuriat la maxim, soferul unei dubite s-a dat jos din masina si l-a tarat pe cetateanul turmentat pana pe trotuar. Nu si-a imaginat nicio secunda ca putea sa enerveze pe cineva. Unul dintre martorii scenei a sarit sa-l bata pe sofer, probabil suparat pentru ca ii stricase distractia.

scandal

Mai multi barbati l-au urmat, iar soferul dubitei a fost la un pas sa isi ia o bataie foarte urata. A fost salvat de un trecator cu capul pe umeri, care a reusit sa aplaneze conflictul si i-a dispersat pe scandalagii.