Ce spun astrele despre destinul finalistilor de la Vocea Romaniei! Cine are cele mai mai sanse de castig in seara asta!

Publicat: 19/12/2014 | 16:36

Emotii mari pentru cei patru tineri care se lupta astazi pentru titlul de „Vocea Romaniei”. Specialistul Feng-Shui Gena Rusu a facut astrogramele concurentilor si ne-a dezvaluit, in exclusivitate, cine are cele mai mari sanse de castig.

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla marele castigator al show-ului „Vocea Romaniei”. Dupa o semifinala foarte stransa, Tiberiu Albu, Aliona Munteanu, Anda Dimitriu si Maria Hojda au muncit pe branci o saptamana pentru a demonstra ca merita trofeul si premiul de 120.000 de euro. Aparent, sansele lor sun in mod egale, insa si harta destinului joaca un rol important in stabilirea castigatorului. Specialistul Feng-Shui Gena Rusu ne-a dezvaluit, in functie de ceea ce spun astrele, cine are cele mai mari sanse:

Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului
Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului

“Fiecare dintre cei patru concurenti are sansa, insa unii beneficiazamai mult sau mai putin de sustinerea astrelor. Este foarte important ce alegeri fac, cum interpreteaza piesa si cum castiga publicul de partea lor. Toti sunt norocosi si vor avea de castigat de pe urma participarii la acest concurs”.

 

Tiberiu Albu e favorit

Face paret din echipa lui Tudor Chirila, iar la semifinala a cantat mai bine decat mentorul sau. De altfel, se pare ca tanarul rocker e un adevarat norocos, in general: „Tiberiu Albu este nascut in zi de Pamant Yin si Sarpe si in an de Apa Yang si Maimuta. Este o persoana foarte atenta la detalii si charismatica. 2014 este un an foarte bun pentru Tiberiu, deoarece Pamantul Yin intra in relatie de combinare cu Lemnul Yang din anul curent. Apoi, luna decembrie este guvernata de Sobolan si de Foc Yang.

Tiberiu din echipa lui Chirila pare a fi favorit
Tiberiu din echipa lui Chirila pare a fi favorit

Sobolanul este nobil pentru cantaret, adica el beneficiaza de ajutorul oamenilor pentru a-si indeplini proiectele, planurile, visele. De asemenea, 19.12.2014 este guvernata de Lemn Yang si de Sobolan, din nou nobil pentru Tiberiu. Mai mult de atat, perioada de cinci ani in care a intrat la 20 de ani este guvernata de Maimuta, animal cu care se combina Sarpele din ziua in care s-a nascut, dar si nobil. Combinarea inseamna armonie, stare de bine, succes, iar nobilul aduce noroc. Din acest motiv se poate spune ca Tiberiu Lungu ar avea cele mai multe sanse pentru a castiga trofeul Vocea Romaniei”, a spus Gena Rusu.

Rivala lui Tiberiu este Maria Hojda

Maria are si ea sanse foarte mari la trofeu
Maria are si ea sanse foarte mari la trofeu

O alta concurenta care are mari sanse la trofeu este fata din echipa Loredanei, Maria Hojda. De altfel, se pare ca ea ar fi principalul concurent de temut pentru favoritul Tiberiu Albu: „Maria Hojda este nadcuta pe 30 ianuarie 1990, adica intr-o zi de Lemn Yin si de Capra si in an de Pamant Yin si Cal. Si ea este flexibila si se adapteaza usor situatiilor, fiind si foarte ambitioasa. Pamantul Yin din anul nasterii intra in relatie de combinare cu Lemnul Yang din 2014, ceea ce inseamna sanse, reusita, noroc. De asemenea, Sobolanul este nobil si pentru Maria, iar ziua, luna si anul in care se desfasoara finala Vocea Romaniei sunt guvernate de elemente care pot aduce mult noroc in viata cantaretei. Si ea are multe sanse la trofeul acestui concurs, pentru ca mai mult perioada de noroc in care se afla este guvernata de Metal Yang, element cu care se combina Lemnul Yin din ziua in care s-a nascut. Aceasta dubla combinare poate sa aduca doar succes tinerei din Ardeal”, a spus Gena Rusu.


Fata lui Smiley e defavorizata

 

Antrenor castigator al primei editii „Vocea Romaniei”, Smiley si fata de la el din echipa nu par a avea sanse prea mari de a iesi castigatori, asta seara:

Aliona nu pare sa fie cea mai norocoasa, asta seara
Aliona nu pare sa fie cea mai norocoasa, asta seara

„Aliona Munteanu este nascuta pe 25 mai 1989, adica intr-o zi guvernata de Lemn Yin si de Cocos si in an de Pamant Yin si Sarpe. Ea pare a avea mai putine sanse de a castiga concursul Vocea Romaniei, fiindca doar Pamantul Yin din anul nasterii intra in relatie de combinare cu Lemnul Yang din 2014. Insa, Sobolanul este si nobilul Alionei, astfel ca si ea este sustinuta de elementele din ziua, luna si anul in care se desfasoara concursul . Daca analizez perioada de noroc in care se afla artista se poate spune ca sansele ei cresc, penttu ca si ea se afla intr-o decada guvernata de nobil, adica de Maimuta, animal cu care se combina Sarpele din anul in care s-a nascut Aliona”, a marturisit Gena Rusu.

Anda Dimitriu poate castiga numai cu mult noroc

 

Astrele nu ii sunt tocmai favorabile Andei Dimitriu, fata din echipa lui Moga, dar se pare ca sansele ei nu sunt tocmai nule. S-ar putea sa castige trofeul, dar numai printr-o conjunctura favorabila:

Anda Dimitriu poate castiga numai printr-o conjunctura norocoasa
Anda Dimitriu poate castiga numai printr-o conjunctura norocoasa

“Anda Dimitriu este nascuta pe 17 iulie 1988, adica intr-o zi de Apa Yin si de Cocos si in an de Pamant Yang si de Dragon. Este o fire introvertita, sensibila, foarte inteligenta, orgolioasa. Este singura care nu se afla in an de combinare si nici de nobil, insa artista poate fi sustinuta de elementele din ziua in care se desfasoara concursul”, a mai spus Gena Rusu.

 

CITESTE SI:
 

Prima declaratie a Alexandrei Stan dupa ce Chirila a facut-o praf la “Vocea”! Uite ce raspuns i-a dat celui care a taxat-o dur!

“NU ESTI ARTISTA, RAMAI ACASA!” Mare greseala a facut Alexandra Stan ca l-a suparat pe Tudor Chirila. A facut-o praf, iar acum…

Pentru consultanta: Gena Rusu, Consultant Feng Shui pe Facebook

 

Dana Enache
 

Citește și...