Conchita Wurst are o sosie în România! Un tânăr s-a transformat în câştigătoarea Eurovision 2014 şi spune că a luat această decizie după ce mai mulţi i-au spus că-i seamănă foarte bine. Acesta a dezvăluit şi cum au reacţionat părinţii lui când l-au văzut aşa.

Un tânăr din România a decis să se transforme în sosia Conchitei Wurst, câştigătoarea Eurovision 2014. Acesta a mărturisit că a decis să devină Conchita Wurst de România după ce foarte mulţi oameni i-au spus că seamănă cu celebra artistă. Tânărul a spus că părinţii lui l-au susţinut întotdeauna.

"Nu, nu este părul meu. Look-ul meu e mai extravagant. Nu port lentile. Tot timpul mi-a plăcut să fiu diferit. Lumea e mai puţin tolerantă. Nu mulţi te văd normal. Pe la 14 ani mi-am dat seama că vreau să fiu mai diferit decât ceilalţi. Ieşeam cu părinţii mei să îmi cumpăr haine şi voiau să mă îmbrace normal, dar nu îmi placea. Am lucrat ca hairstylist. Am lucrat cu Bianca Drăguşanu, e o femeie deosebită, o respect din toată inima mea. O tundeam, o vopseam, o coafam. Am acceptat să vin la TV pentru că lumea chiar mă iubeşte foarte mult. Părinţii mei sunt oameni simpli, care muncesc foarte mult, tot timpul m-au susţinut chiar dacă în adâncului sufletului lor a fost puţin mai greu. Mi s-a spus că semăn cu câştigătoare Eurovisionului, Conchita Wurst. Când m-am angajat la salon mi s-a spus. În general sunt foarte dezamăgit de oameni. Mă ataşez repede. Nu cred în preoţi, dar Dumnezeu este singurul care nu m-a părăsit niciodată", a spus Conchita Wurst de România.

Citeste despre:conchita wurst, conchita wurst de romania, conchita wurst reactie parinti


Share On Facebook