Ce spune Dragomir despre intoarcerea la sefia LPF: „Daca Gino Iorgulescu nu va fi validat …”

Publicat: 03/06/2014 | 07:41

Adrian Mititelu a contestat alegerile LPF, despre care a spus ca nu sunt valabile.

In acel moment Liga se afla in procesul legat de dezafilierea Craiovei, iar alegerea lui Gino Iorgulescu a ajuns pe masa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, care urmeaza acum sa dea un verdict.

Dumitru Dragomir spune ca nu isi mai doreste sa revina la LPF, nici macar in cazul in care Gino Iorgulescu nu va fi validat de catre judecatori. „Nu ma intereseaza, domnule, sa mai fiu presedinte al ligii. Daca Gino Iorgulescu nu va fi validat, n-o sa am ce face: o sa ma intorc pentru ca sa organizez din nou alegerile. Dar ar fi o greseala, Gino Iorgulescu este omul potrivit la locul potrivit si am mare incredere in el. Si, oricum, oamenii s-au convins: daca as organiza din nou alegerile, tot Gino ar castiga pentru ca eu nu as mai candida. Altceva nu am ce sa comentez”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Ring.

CITESTE SI
Mitica Dragomir face haz de necaz! Vezi cum isi trateaza fostul sef al LPF boala care il chinuie de ani de zile!

Decizie BOMBA in cazul arestarii lui Mitica Dragomir! Ce hotarare a luat Tribunalul Bucuresti


Razvan Burleanu, in pericol

dragomir

Fostul sef al LPF atrage atentia asupra contestarii lui Razvan Burleanu si spune ca situatia de la FRF este asemanatoare cu cea de la Liga. „Sunt mari probleme si la FRF, ascultati ce va spun eu. Ce se intampla la LPF se va intampla si la FRF. Razvan Burleanu este posibil sa nu primeasca nici el validarea. Ei, in cazul asta, eu cred ca Mircea Sandu se va intoarce la federatie sa organizeze si el noile alegeri, dar nu stiu ce se va intampla in astfel de conditii. Daca vor fi din nou alegeri, nu stiu daca Burleanu mai castiga functia de presedinte. O sa vedem ce se va intampla”, a mai spus Dragomir.

D.C.

Citește și...