Ce spune „Pisi” din „Inima de tigan”, dupa ce a fost acuzata ca e grasa! „Nu sunt o pitipoanca! Ma aranjez doar cand…”

Publicat: 02/04/2014 | 20:16
Ce spune „Pisi” din „Inima de tigan”, dupa ce a fost acuzata ca e grasa! „Nu sunt o pitipoanca! Ma aranjez doar cand…”

Dana Hauer, cunoscuta ca “Pisi” din “Inima de tigan”, sustine ca ar trebui sa isi schimbe culoarea parului, deoarece primeste doar roluri de pitipoanca.

Acuzata ca nu are grija de aspectul fizic cand iesie pe strada, Dana Haurer sustine ca merge la sala, insa nu ca sa vada lumea ca se mentine in forma.

Dana Hauer

“Merg de ceva vreme la sala! Merg pentru mine! Nu ca sa spuna lumea ca merg la sala! Eu nu sunt o pitipoanca, nu sunt Pisi din Regina! Eu sunt actrita! Nu umblu pe tocuri ziua! Eu daca ma aranjez, ma aranjez sa ma duc intr-un club, la o petrecere!”, a declarat actrita.

Dana Hauer

Dana se declara adepta naturaletii, asa ca nu-i pasa de ceea ce se spune despre ea. “Nu stiu cine face standardul unei femei, daca e grasa sau slaba, daca ea se simte bine! Viata nu cred ca se rezuma doar la a te farda sau a umbla dezbracata pe strada ca te vede lumea! Nu cred ca trebuie sa ai 40 de kilograme c a sa fii o femeie frumoasa! Nu mi se pare ca arat penibil!”, a mai spus blondina.

Dana Hauer

Chiar daca se ingrasa, actrita sustine ca nu vor fi probleme, exista roluri pentru toate categoriile de persoane. “Ce are daca joc roluri de mamica sau de grasuta? Ai nevoie in film de tot felul, nu? Nu doar pentru pitipoance si prostituate ca doar pentru asta ma suna! Cred ca trebuie sa imi schimb culoarea parului, poate o sa am alte roluri, nu stiu!”, a declarat Dana.

Dana Hauer

Actrita are planuri mari pentru viitor: vrea sa se puna la casa ei si sa aiba copii. In prezent, a inceput sa interpreteze bancuri impreuna cu alti trei actori si sa filmeze reprezentatiile.

_____

CITESTE SI:

Incredibila transformare a frumoasei „Pisi” din „Inima de Tigan”. Blondina este acum de nerecunoscut

De nerecunoscut. Pisi din Inima de Tigan nu mai are formele de alta data. A ajuns aproape dubla in doar cativa ani

____

“Ideea e ca m-am maturizat, sunt femeie! Vreau sa fac copii, sa ma marit! Vreau sa trec la etapa urmatoare! Vreau sa fac ceva! Daca o sa mearga tot mai rau, ce ma fac?”, a mai dezvaluit Dana Hauer.

E prietena cu Loredana Chivu

Dupa ce s-a scris in presa ca iubitul ar fi inselat-o cu Loredana Chivu, Dana si asistenta pacatoasa au clarificat neintelegerile.

Dana Hauer

“Suntem prietene, chiar suntem prietene. Am fost la ziua ei! Au fost nister neintelegeri intre noi, dar chiar e o fata ca lumea! Poti sa vorbesti cu ea! Nu e cum credeam eu, pana am ajuns sa vorbim! Ne-au impacat niste prieteni comuni! Acum chiar suntem prietene! E super de treaba!”, a mai declarat actrita.

R.O.
 

Citește și...