CE SURPRIZA! Mircea Baniciu s-a casatorit pentru a doua oara! Cum arata sotia sa Alina in rochie de mireasa

Publicat: 19/10/2014 | 22:31

A promis sa nu se mai casatoreasca niciodata, insa la 64 de ani s-a razgandit. De dragul copiilor, Victor Baniciu a decis intr-un final sa faca acest pas si s-a casatorit cu Alina Nemes, femeia care i-a daruit un copil, Victor (9 ani).

Actrita Diana Gheorghian fost prima sotie a lengendei muzicii rock, Mircea Baniciu. Fostul component al trupei Pheonix a fost casatorit timp de 4 ani, iar finalul acestui mariaj l-a facut sa nu isi mai doreasca sa se casatoreasca. La 64 de ani s-a razgandit si a dus-o astazi in fata altarului pe Alina Nemes. Cei doi au impreuna un copil, pe Victor (9 de ani). Cantaretul mai are un copil din prima casatorie, Ana (21 de ani)

baniciu

Foarte mandru ca a imbracat din nou costumul de ginere, Mircea Baniciu a postat pe contul sau de Facebook o poza in care apare impreuna cu proaspata sa sotie: “Prima poza oficiala”.

baniciu

CITESTE SI

L-au cuprins nostalgiile tineretii! Vei ramane socat cand vei vedea cum arata Mircea Baniciu in urma cu 37 de ani

Razboi TOTAL intre Mircea Baniciu si Nicu Covaci: „Vor sa distruga Pheonixul” Ce au promis sa faca pana la decizia definitiva
 


“Am fost indragostit, am iubit, am sarit peste tot….”

Celebritatea nu iti garanteaza neaparat succesul in dragoste. Mircea Baniciu devine melancolic atunci cand isi aminteste de femeile pe care le-a iubit.

mircea baniciu

„Au fost niste momente pe care fiecare dintre noi le-a avut. Fiecare dintre noi a plans la un moment dat sau s-a bucurat pana la lacrimi pentru un moment de genul acesta. Si eu am avut niste momente speciale. Am fost indragostit, am iubit, am sarit peste tot ce se putea sari pentru o persoana pe care am iubit-o, asa cum se intampla fiecaruia dintre noi. Am fost sot la un moment dat si am avut o experienta nefericita, motiv pentru care nu m-am mai recasatorit. Nu as putea sa traiesc fara o familie pentru ca am trecut si prin perioade de singuratate si nu mi-a fost tocmai bine„, a marturisit Baniciu, pentru CANCAN.ro in urma cu cateva luni.

D.C.

Citește și...