Ce va rula, de fapt, la Pro TV vineri seara, în locul emisiunii Românii au Talent, după ce vor lua sfârșit emisiunile înregistrate

Publicat: 06/04/2020 | 10:00
Ce va rula, de fapt, la Pro TV vineri seara, în locul emisiunii Românii au Talent, după ce vor lua sfârșit emisiunile înregistrate

Pandemia de coronavirus a dat peste cap grila de programe de la Pro TV. Astfel, în fiecare vineri seară, emisiunea ”Românii au Talent” va fi înlocuită. Acest lucru se va întâmpla însă după ce se vor termina edițiile care au fost deja înregistrate. Deocamdată, fanii pot urmări în continuare emisiunea prezentată de Smiley și de Pavel Bartoș, care a ajuns deja la al zecelea sezon.

Emisiunea ”Românii au Talent” va ieși din grilă

Pandemia de coronavirus a forțat televiziunile să-și regândească grila de programe. Nici Pro TV nu face excepție, astfel că șefii au fost nevoiți să suspende filmările pentru mai multe emisiuni și seriale. În această situație se află și show-ul de divertisment ”Românii au Talent”, care este difuzat de obicei în fiecare vineri seară, de la ora 20:30.

Dacă preselecțiile au fost înregistrate, semifinalele și marea finală ar fi trebuit să aibă loc în regim de live. Acest lucru nu este însă posibil în acest moment, din cauza situației actuale din România. Restricțiile anunțate de autorități nu ar permite ca sala să fie plină de oameni, cum se întâmplă de obicei. De asemenea, în același loc ar fi trebuit să se afle concurenții, operatorii de platou, producătorii emisiunii, cât și cei din juriu și prezentatorii show-ului.

Așadar, până în momentul în care va trece pandemia de coronavirus, Pro TV va suspenda filmările pentru ”Românii au Talent”, ceea ce înseamnă că telespectatorii vor mai putea urmări doar edițiile care au fost filmate până acum. Fanii pot sta însă liniștiți. Până în luna mai, show-ul va fi în continuare pe micile ecrane. După aceea, în locul acestei emisiuni, vineri seară Pro TV va difuza filme artistice.

Schimbări masive în grila Pro TV

Și fanii serialului fenomen ”Vlad” au primit o veste proastă. Filmările pentru această producție au fost oprite momentan. Acestea ar fi trebuit să aibă loc atât în România, cât și în Grecia, însă pandemia de coronavirus a făcut imposibil acest lucru, cel puțin deocamdată.

Comedia ”Las Fierbinți”, dar și emisiunile ”Ce spun românii”, ”Pe bune?!” și ”Masked Singer România” și-au suspendat de asemenea filmările. Același lucru s-a întâmplat și cu ”România, te iubesc”, emisiunea de reportaje realizată de jurnaliștii de la Pro TV. Filmările au fost oprite de pe 22 martie. În locul acestor producții, postul de televiziune va difuza filme, emisiuni în reluare, dar și episoade mai vechi din serialul ”Las Fierbinți”.

Așa cum era de așteptat, în această perioadă știrile vor avea prioritate. Astfel, în fiecare zi, de luni până joi, Pro TV a decis să difuzeze jurnalul de noapte de la ora 22:30. Până acum, acesta începea la 23:30. În plus, tot în regim de live se vor difuza în continuare și emisiunile ”Vorbește lumea” și ”La Măruță”. Acestea pot fi urmărite de luni până vineri, de la ora 10:30, respectiv ora 15:00.

Citește și...