Cea mai anti-piti bruneta din Romania! Si-a dat demisia de la pupitrul stirilor sportive si s-a apucat de…

Publicat: 12/02/2015 | 13:17
Cea mai anti-piti bruneta din Romania! Si-a dat demisia de la pupitrul stirilor sportive si s-a apucat de…

"CANCAN te face vedeta" revine! De data aceasta, protagonista rubricii este o tanara de 27 de ani care-si doreste sa devina o solista celebra. Elena Giga a prezentat stirile sportive la un post local din Craiova, dar a renuntat de dragul muzicii.

Campania initiata CANCAN.ro de prin care ne-am propus curatarea showbiz-ului si promovarea de talente reale continua. Astazi va facem cunostinta cu Reyna Vox, pe numele ei real Elena Irina Giga, o tanara solista de 27 de ani. Primul sau job a fost intr-o televiziune locala unde a fost remarcata datorita timbrului vocal, prima data obtinand postul de voice-over la stiri. Mai apoi, a prezentat stirile sportive, insa si-a dat seama ca nu poate trai fara muzica, asa ca s-a concentrat pe acest drum: 

reyna vox

„M-am nascut la 1 octombrie 1987, in Craiova, intr-o familie guvernata de iubirea si respectul reciproce pentru muzica. Mi-am descoperit astfel talentul pentru muzica in sanul familiei, intrucat tatal meu, de meserie inginer, a cantat la acordeon, mama fiind solista de muzica populara si fratele organist. Am urcat prima data pe o scena la varsta de sase ani, cantand un cantec de muzica populara. Pana la varsta de 15 ani am cantat alaturi de parintii si fratele meu, acestia fiind principalii indrumatori in drumul catre scena”, isi incepe Reyna Vox povestea.

Aura Urziceanu a incurajat-o sa mearga pe drumul asta

La varsta de 16 ani, Reyna Vox a luat cu adevararat primele ore de canto la Palatul Copiiilor din Craiova. Cu iuteala si curajul tipice oltenesti, Reyna a inceput sa participe la diverse festivaluri de muzica usoara, unde a obtinut numeroase premii. La 18 ani, a participat la show-ul TV Megastar, care a avut un rol important in cariera sa. Acolo a intalnit-o pe indragita interpreta Aura Urziceanu, care a indrumat-o spre muzica jazz, facand o pasiune deosebita pentru acest gen muzical: 

reyna vox

„La 20 de ani aveam deja propriul band cu fratele meu, Trixton. Impreuna am onorat diverse evenimente, de la petreceri private pana la zile ale oraselor, festivaluri, emisiuni TV, concerte. Am continuat in afara granitelor tarii, pe scenele coastei de Sud ale Italiei, in Brindissi si Bari, dar si in Grecia. Prima piesa de muzica usoara pe care am interpretat-o in fata publicului a fost Simply the Best, a Tinei Turner”, ne-a mai spus bruneta.

Isi compune singura piesele

reyna vox

Dupa terminarea studiilor, bruneta a inceput sa se gandeasca serios la o cariera in muzica. Astfe,l a inceput sa scrie versuri si sa caute o casa de discuri, reusind astfel sa lanseze primul sau single in limba engleza „Dance Machine”, care s-a bucurat de succes, in special in cluburile din Romania: „Prima piesa in limba romana a fost compusa de mine, ,, Pun pariu ”, si am avut ca sursa de inspiratie propria viata. Prin intermediul celor de la casa de discuri a aparut si primul featuring cu un artist roman. Este vorba despre Shoby, membru al trupei Codu’ Penal , alaturi de care in prezent promovez cea mai noua productie, ”.

Si-a dorit un nume de scena puternic

reyna vox

Elena Irina viseaza la o cariera de succes in lumea muzicii si este constienta ca numele de scena spune totul despre un artist. Tocmai de aceea ea si-a ales numele de Reyna Vox, fiind sigura ca va ramane in mintea oamenilor: „Oamenii ma cunosc sub numele de Reyna Vox , un nume cu o semnificatie speciala. In traducere ,,Vocea Reginei”, caci nu se refera la frumusetea feminina, ci la o voce puternica, o voce destinata sa isi lase o amprenta in timp in lumea minunata a muzicii”.

 

CITESTE SI

Lansam o noua rubrica: „CANCAN te face vedeta”! Primul pretendent este un tanar pictor

„CANCAN te face vedeta”! Povestea traumatizanta a cantaretului tintuit intr-un scaun cu rotile! “Un communist inrait m-a…”
 

„M-am nascut pentru a face arta”

Reyna Vox este sigura ca menirea ei pe pamant este sa bucure oamenii cu vocea sa si tocmai de accea crede ca merita sa devina o solista de succes: 

reyna vox

„In viata nimic din ceea ce traim cred ca nu este intamplator, drumul meu catre scena prinzand contur inca de la o varsta frageda. Consider ca fiecare om are o menire, se naste pentru a face ceva. Eu cred ca m-am nascut pentru a face arta, pentru a canta si pentru a imparti emotie publicului larg. Ma recomanda o personalitate si o voce puternica. Dincolo de alte calitati, cum ar fi frumusetea exterioara, carisma, spontaneitatea, eu sunt unul dintre artistii care mizeaza pe voce. In cazul meu, consider ca timbrul vocal este un atu. Sunt om creativ astfel ca dincolo de faptul ca interpretez, imi place sa scriu muzica, iar pasiunea cu care fac acest lucru este imensa. Explozia cu care imi realizez show-urile, vocea puternica si timbrul vocal aparte, pasiunea pentru scena, creativitatea, viziunea artistica si ceea ce reusesc sa le transmit oamenilor prin arta, imi rezerva un loc sigur in lumea artistica muzicala”.

 

 

AJUTA-NE SI TU sa descoperim oameni cu adevarat talentati, care merita sa fie promovati, si scrie-ne povestea lor pe adresa pont@cancan.ro cu mentiunea „CANCAN TE FACE VEDETA!”
 

Georgiana Coman

Citește și...