Cea mai indrazneata aparitie a Mirelei Stelea! A imbracat o bluza transparenta si si-a aratat sfarcurile

Publicat: 20/11/2013 | 00:00

O prezenta discreta, Mirela Stelea indrazneste, atunci cand apare in public. Ce-I drept, are si cu ce, avand un trup bine lucrat la sala de fitness, si iat-o imbracata intr-un tricou ce i-a evidentiat sanii poate mai mult decat trebuia.

 

Cand esti nsotia unui fost fotbalist celebru nu ai cum sa fii altrfel decat o impatimita a sportului. Iar Mirela, partenera lui Bogdan Stelea, nici ca face exceptie, creatoarea de moda frecventand sala de fitness sau de aerobic de cel putin trei-patru ori pe saptamana.

In vacanta din Dubai, Mirela va avea ocazia sa faca plaja si sa isi etaleze silueta de vis
In vacanta din Dubai, Mirela va avea ocazia sa faca plaja si sa isi etaleze silueta de vis

Iar rezultatele sunt spectaculoase, Mirela avand un trup fara cusur, pe care nu se sfieste sa il arate. Daca, la evenimente mondene, ii place sa poarte rochii elegante cu o nota sexy, mnulate sau oarecum decoltate, iata ca si aparitiile de zi cu zi sunt tot unele curajoase.

Mirela Stelea

Zilele trecute, creatoarea de moda a imbracat un tricou alb, transparent, care i-a lasat sfarcurile la vedere. Acest outfit poate castiga coronita la capitolul indrazneala, iar Mirela a dat semne ca se simte foarte bine in aceasta tinuta adolescentina.

Dana Enache

Citește și...