Cea mai mare gafa a campaniei pentru Iohannis! Ce a putut sa spuna despre profesorii care nu si-au putut lua 6 case

Publicat: 15/10/2014 | 17:28

Presedintele PNL Klaus Iohannis a facut o declarati socanta, mai ales pentru un candidat la prezidentiale.

El a fost inrebat intr-un interviu ce le transmite profesorilor si altora care au muncit cinstit dar nu au agonisit suficient de mult pentru a avea sase case, pentru a avea o avere similara cu a sa.

La aceasta intrebare Iohannis a raspuns sec: „GHINION”
Moderatorul a revenit si l-a intrebat – „Ei (n.r. cei fara 6 case) au ghinion?”

klaus iohannis

Iohannis, la fel de scurt: „Nu, eu am ghinion!”
Presedintele PNL a facut aceasta declaratie la Gandul Live, unde a vorbit despre programul sau prezidential!
Nu este prima data cand ii sfideaza pe romani – sa ne amintim ca a mai spus ca cele 6 case ale sale sunt doar cat un apartament din Bucuresti!

Iohannis, amnezie despre cati bani lua pe meditatii: „Un om care nu isi aminteste face casa buna!”

Dupa momentul in care a spus despre profesorii care nu au reusit sa-si cumpere sase locuinte din banii de meditatii ca „au avut ghinion”, Klaus Iohannis a facut o noua declaratie socanta intr-un interviu pentru Gandul Live.

Candidatul ACL a afirmat ca nu isi aminteste cat costa o ora de meditatii si cum primea banii, dupa care a adaugat ca „un om care nu isi aminteste si unul care nu stie fac casa buna”, la care moderatorul i-a raspuns ca fac „sase case bune”.

Intrebat de moderatorul emisiunii „cat costa o ora de meditatii cu profesorul Klaus Iohannis”, candidatul ACL a refuzat sa raspunda, spunand ca nu isi aminteste.

klaus iohannis

Imediat dupa acest moment jenant, Iohannis a fost intrebat despre modul in care primea banii de la elevi sau parinti: „Banii erau primiti in mana, in plic? Cum se proceda?” Raspunsul lui Iohannis a ramas acelasi: „nu imi amintesc”.

Momentul de maxima intensitate al interviului a venit in clipa in care primarul Sibiului, incercand sa glumeasca in studio, l-a intrebat pe moderatorul emisiunii daca stie cat costa o ora de meditatii in acest moment. Jurnalistul Claudiu Pandaru a raspuns ca nu stie.

Iohannis a concluzionat ca “un om care nu stie si unul care nu isi aminteste fac casa buna”, primind apoi de la moderator o replica care va ramane in istorie: “sau poate fac sase case bune”.

Citește și...